Gyümölcsös ládából kis tároló

A neten nézegetve sok sok izgalmas ötletet találunk, hogy készíthetünk egyszerű, mégis hangulatos bútordarabokat. Ilyen ez a kis tároló is.
Tetszik? Oszd meg!

Szándékosan nem nevezem  újságtartónak ezt a kis bútort, mert lehet könyv tartó, távirányító tartó, vagy bármi, amire szükséged van. Mindenesetre nagyon jó ötlet lehet, ha meg akarod lepni a párodat, vagy édesapádat egy szép ajándékkal.

gyümölcs ládából szekrény

Gyümölcs, zöldség tároló ládákat több helyről be lehet szerezni, de még az is lehet, hogy a pincében, garázsban már akad egy egy darab.

Ha azt szeretnéd, hogy könnyen mozgatható legyen, akkor szerezz be négy darab görgő talpat, és szereld fel a ládára. Előzőleg azt kell eldöntened, hogy a láda eredeti, natúr színe megmaradjon e, vagy inkább lefested.

Érdemes egy kicsit megcsiszolni a felületet, ha vannak szálkás részei, és esetleg egy kis színtelen lakkal, vagy felület kezelővel átkenni, hogy tartósabb legyen. Ha színt akarsz adni neki, akkor pedig természetesen színes felület kezelővel kend át a ládát. Bármelyik festékboltban kapsz kisebb nagyobb kiszerelésben alkalmas anyagot.

Ha az első képen levő rekeszes megoldásban gondolkodsz, akkor a kis, méretre vágott  fa elválasztó elemeket is kezeld le először, és csak azt követően szögezd be a helyére apró, vékony szögekkel, és óvatosan, nehogy megrepedjen az anyag.

Elválasztó lapok nélkül is jól néz ki a kisbútor. Nézd:

ládából bútor

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.