Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyümölcsös ládából kis tároló

A neten nézegetve sok sok izgalmas ötletet találunk, hogy készíthetünk egyszerű, mégis hangulatos bútordarabokat. Ilyen ez a kis tároló is.
Tetszik? Oszd meg!

Szándékosan nem nevezem  újságtartónak ezt a kis bútort, mert lehet könyv tartó, távirányító tartó, vagy bármi, amire szükséged van. Mindenesetre nagyon jó ötlet lehet, ha meg akarod lepni a párodat, vagy édesapádat egy szép ajándékkal.

gyümölcs ládából szekrény

Gyümölcs, zöldség tároló ládákat több helyről be lehet szerezni, de még az is lehet, hogy a pincében, garázsban már akad egy egy darab.

Ha azt szeretnéd, hogy könnyen mozgatható legyen, akkor szerezz be négy darab görgő talpat, és szereld fel a ládára. Előzőleg azt kell eldöntened, hogy a láda eredeti, natúr színe megmaradjon e, vagy inkább lefested.

Érdemes egy kicsit megcsiszolni a felületet, ha vannak szálkás részei, és esetleg egy kis színtelen lakkal, vagy felület kezelővel átkenni, hogy tartósabb legyen. Ha színt akarsz adni neki, akkor pedig természetesen színes felület kezelővel kend át a ládát. Bármelyik festékboltban kapsz kisebb nagyobb kiszerelésben alkalmas anyagot.

Ha az első képen levő rekeszes megoldásban gondolkodsz, akkor a kis, méretre vágott  fa elválasztó elemeket is kezeld le először, és csak azt követően szögezd be a helyére apró, vékony szögekkel, és óvatosan, nehogy megrepedjen az anyag.

Elválasztó lapok nélkül is jól néz ki a kisbútor. Nézd:

ládából bútor

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.