Fülhallgató tartó csipesz

Készíts ajándék kábel, fülhallgató rendezőt, amelyet könnyű zsebre vágni, és használni, így nem törik a vezeték, és nem akad bele semmibe a hosszú kábel.
Tetszik? Oszd meg!

csipesz fülhallgató tartó

Az biztos, hogy ezzel a meglepetéssel nagy örömet szerzel annak az ünnepeltnek, aki sokat használ fülhallgatót, cipeli a telefon, tablet töltőjét. Az ötletet ITT találtam.

Mire lesz szükséged: 2 db csipesz, ragasztó, díszítő ragasztószalag, vagy festék.

fülhallgató tartó készítés

Mielőtt nekiállsz elkészíteni a kis fülhallgató tartót, ellenőrizd, hogy az összecsukott csipesz nyelvek közti résen nem esik ki a jack dugó. Ha jól tartja a csipesz, akkor használhatod ezt az ajándék elkészítéséhez.

fülhallgató zsinór tartó

Fesd le, vagy ragaszd le dísz ragasztó csíkkal a csipeszek oldalait, így szebb, és igényesebb lesz az ajándékod. Használj olyan színvilágot, ami illik az ünnepelthez.

fülhallgató vezeték tartó

Ragasztópisztoly, vagy pillanatragasztó segítségével ragaszd össze a két csipeszt úgy, hogy ellenkező irányba forduljanak. Ez fontos, mert így lehet majd rendesen feltekerni rá a fülhallgatót úgy, hogy az eleje, és a vége is meg legyen tartva.

fülhallgató kábel tartó

Végül nyolcas vonalat követve tekerd fel a fülhallgatót a kis tartóra, a végeket pedig csiptesd be, íg rögzítve azokat.

kábel tartó készítés

Készen is vagy az egyszerű, praktikus, és nagyon ötletes ajándékoddal. Most csomagold be egy szép díszcsomagolásba, és már adhatod is át az ünnepeltnek a meglepit.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.