Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fonott karkötő charmokkal

Fonott, többsoros karkötőket te is könnyedén készíthetsz apró charmokkal díszítve, az ünnepelt ízléséhez illő színekből figurákból.
Tetszik? Oszd meg!

karkötő charmokkal

A többsoros karkötők elkészítése még a kezdő hobbistáknak is könnyű feladat. A karkötő színét, színeit aszerint válaszd ki, hogy kinek készíted a karkötőt.

A charmokat bármelyik hobbi boltban be tudod szerezni. Én utoljára a Vaterán vettem, mert itt a darab ár sokkal kedvezőbb volt, és a kínálat is jóval nagyobb, mint a helyi hobbiboltokban. A netes rendelést azért is szeretem jobban, mert akkor tényleg magam választhatom ki, milyen témakörben szeretnék charmokat vásárolni, és nem abból kell választanom, ami a boltban van. Vagyis, sokkal személyesebb ajándék készíthető belőlük.

fonott karkötő charmokkal

karkötő fonat charmokkal

karkötő készítés

Az egyszerű, hármas fonatokat elkészítheted bőrszalagokból, színes fonalakból. A fonatok végét kösd el, aztán rögzítsd egymáshoz a fonatokat.

A charmok mindegyike lyukas, vagy van kis akasztójuk, amibe a kis fémkarikákat bele tudod fűzni. Ezekkel rögzíted a charmokat a karkötő alapját adó hármas fonatokba. A fémkarikákat szintén a hobbi boltokban tudod beszerezni, és egy kúpfogóval szorítod össze a végeket.

A karkötő fonatok egymáshoz rögzített végeihez párban kapható kapocs szerkezetet kell rögzítened, szintén kis fémkarikákkal.

karkötő kapocs

karkötő befejezés

Figyelj a karkötő alap hosszára. Ezt mindig annak megfelelően számold ki, hogy kinek készíted a karkötőt. Mérd le a csuklója körméretét, és erre számolj rá annyit, hogy kényelmes legyen a karkötő viselése.

Vannak olyan charmok is, amelyek mindkettő oldalukon rögzíthetőek. Ezekből medálos karkötőt is készíthetsz.

barátság karkötő charmokkal

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.
Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Készíts a férjed, vagy barátod születésnapjára műanyag karniszterekből könyv, iratrendező sort.