Fonott karkötő charmokkal

Fonott, többsoros karkötőket te is könnyedén készíthetsz apró charmokkal díszítve, az ünnepelt ízléséhez illő színekből figurákból.
Tetszik? Oszd meg!

karkötő charmokkal

A többsoros karkötők elkészítése még a kezdő hobbistáknak is könnyű feladat. A karkötő színét, színeit aszerint válaszd ki, hogy kinek készíted a karkötőt.

A charmokat bármelyik hobbi boltban be tudod szerezni. Én utoljára a Vaterán vettem, mert itt a darab ár sokkal kedvezőbb volt, és a kínálat is jóval nagyobb, mint a helyi hobbiboltokban. A netes rendelést azért is szeretem jobban, mert akkor tényleg magam választhatom ki, milyen témakörben szeretnék charmokat vásárolni, és nem abból kell választanom, ami a boltban van. Vagyis, sokkal személyesebb ajándék készíthető belőlük.

fonott karkötő charmokkal

karkötő fonat charmokkal

karkötő készítés

Az egyszerű, hármas fonatokat elkészítheted bőrszalagokból, színes fonalakból. A fonatok végét kösd el, aztán rögzítsd egymáshoz a fonatokat.

A charmok mindegyike lyukas, vagy van kis akasztójuk, amibe a kis fémkarikákat bele tudod fűzni. Ezekkel rögzíted a charmokat a karkötő alapját adó hármas fonatokba. A fémkarikákat szintén a hobbi boltokban tudod beszerezni, és egy kúpfogóval szorítod össze a végeket.

A karkötő fonatok egymáshoz rögzített végeihez párban kapható kapocs szerkezetet kell rögzítened, szintén kis fémkarikákkal.

karkötő kapocs

karkötő befejezés

Figyelj a karkötő alap hosszára. Ezt mindig annak megfelelően számold ki, hogy kinek készíted a karkötőt. Mérd le a csuklója körméretét, és erre számolj rá annyit, hogy kényelmes legyen a karkötő viselése.

Vannak olyan charmok is, amelyek mindkettő oldalukon rögzíthetőek. Ezekből medálos karkötőt is készíthetsz.

barátság karkötő charmokkal

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.