Filc kincses dobozka

Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Tetszik? Oszd meg!

Kincses dobozka

Készíts a gyermek születésnapjára apró kincses dobozkákat, és lepd őt meg ezekkel a tündéri, személyes, magad készítette ajándékokkal.

A dobozka alapja bármilyen kész kartondoboz lehet. Akár gyufás skatulya, vagy egy csokoládés doboz, esetleg egy játék már nem használt doboza.

Filc anyagokat mindenféle színben tudsz vásárolni hobbi, és játékboltokban, vagy akár jól felszerelt írószerekben is. Érdemes kis rövidáru boltokban kapható szalagokat, anyag virágokat, pöttyöket is előkészíteni az alkotáshoz.

Mielőtt nekilátsz a doboz elkészítésének, tervezd el, mit fogsz csinálni. A neten sok sok sablon van, amelyek segítenek a választott minta elkészítésében.

Rajzold le, vagy a kinyomtatott sablonokból állítsd össze a dobozt díszítő terveket, majd ragasztó, és tű, cérna segítségével állítsd össze a kész művedet. A dobozka akkor igazán igényes, és szép, ha a kívülről nem látható, de a dobozka kinyitása során felszínre kerülő részeket is kidekorálod. Ezeket festheted, szalvéta technikával vonhatod be, vagy éppen színes, mintás ragasztó szalagokat is használhatsz.

A külső borítást díszítheted gyöngyökkel, kivarrt díszekkel is.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.