Fa spatula játékház

Kisfiúknak, kislányoknak egyaránt jó ajándék egy saját készítésű házacska, amivel játszani tudnak, babázni, autókat parkolni, stb.
Tetszik? Oszd meg!

Fa spatula játékház

A házat fa spatulából készítették. Ilyen spatulát, vagy jégkrém pálcikát különböző méretekben lehet venni a neten, illetve helyenként gyógyszertárakban, kozmetikai kiegészítőket árusító boltokban.

A legegyszerűbb háztól az összetett emeletes épületekig sok minden el lehet készíteni ezekből a pálcikákból.

játék spatulából

Erős ragasztóval, például pisztoly ragasztóval stabil építményeket készíthetsz, még akár kisállat házacskákat is hörcsögnek, tengerimalacnak. Natúr állapotban is szépek, de ha a gyermeknek kedve van, ki is festheti a házacskát.

Itt egy egyszerű kis házacska elkészítésének a lépéseit látod. Talán az első “építkezést” érdemes egy ilyennel kezdeni, aztán ha tetszik a gyereknek, akkor egész városkát lehet építeni neki, vagy vele, sőt bútorokkal is kiegészíthetitek az épületet.

pálcika faház

babaház készítés

játék készítés

saját kézzel játék otthon

ajándék készítés gyerekeknek

Ha nyitható ajtókat, ablakokat szeretnél bele tenni, akkor erős papír ragasztó szalagot ragassz lazán a belső illesztésekre, így nyitható lesz minden.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.