Ékszertartók egyszerűen

A nők többnyire tele vannak ékszerekkel, bizsukkal. Ezek tárolása nem mindig egyszerű, ezért ékszertartó ajándékként jó ötlet lehet.
Tetszik? Oszd meg!

Készíts ékszertartót nő rokonaidnak, barátaidnak, és lepd meg őket olyan formával, és stílussal, amely biztosan tetszik neki.

Mutatok néhány ötletet:

Egy gumikesztyűbe gipszet öntesz, és így tökéletes formájú kezet kapsz, amelyen aztán mindenféle ékszert lehet tárolni. A gipsz kezet hagyhatod fehéren, de természetesen be is festheted.

ékszertartó kéz készítés

A vállfa is kiváló alapanyag egy ékszertartó elkészítéséhez. Vegyél apró kampós végű facsavarokat, amelyeket a vállfa aljába egyenként belecsavarsz. Ezután akár le is festheted az egészet, vagy szalvéta technikával egyedi mintát adsz neki. Ráadásul azt is megteheted, hogy egy erősebb csavarral újabb vállfát rögzítesz hozzá, így bővítheted az ékszertartó “rendszert”.

ékszertartó készítés

ékszertartó egyszerűen

részletek

A vintage stílus kedvelőinek készíts ékszertartót egy régi gereblyéből. Spárga segítségével pedig bővítheted az ékszer helyek számát. 

vintage otthon

Szép, érdekes formájú porcelán teás, kávés csészéket egymáshoz ragasztva tündéri, és egyedi ékszertartó tornyot építhetsz a megajándékozni kívánt személynek. Az építményed alapjaként természetesen egy stílusban a csészékhez illő kistányér ajánlott.

kreatív otthon

Kartonból is kivághatod az ékszertartó formákat, illetve használhatsz papírtörlő hengert, WCpapír gurigát. Ezeket festheted, bevonhatod anyaggal, és készíthetsz egy egész garnitúra ékszertartót.

ajándék készítés

készíts ajándékot

Egy cipellő is adhat segítséget. Anyag csíkokat felgöngyölve, azokat sűrűn egymás mellé téve gyűrű, és fülbevaló tartót készíthetsz ajándékba. Érdemes ragasztóval rögzíteni a feltekert anyagot, illetve az egymás mellé helyezett darabok alját is.

születésnapi ajándék

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.