Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ékszertartó tálka

Ajándékozd meg nő ismerőseidet kis, saját készítésű ékszertartó tálkával, amelyet a saját kezét véve alapul készítesz el.
Tetszik? Oszd meg!

ékszertartó

A képen látható tálka levegőn száradó gyurmából készült, és ITT találtam. Nagyon tetszett az ötlet. Könnyedén elkészíthető, és ha követed a fő lépéseket, akkor elkészítheted bármely olyan anyagból, amivel Te jobban szeretsz dolgozni. Például agyagból, cementből, papírmaséból, vagy éppen sógyurmából.

Készítsd elő az anyagot, amelyből a kéz formájú tálkát készíted. Legyen egy még formázható állagú lapos, sík felületű téglalap formád.

Papíron rajzold körül a kezét annak, akinek az ajándékot készíted. Vágd ki a papírból a kéz formát.

A téglalap alakú anyagra tedd a kivágott papír kezet, majd szike segítségével vágd ki az alapanyagból a formát. A kivágott kezet még alakítsd a szikével, ha szükséges.

ékszertartó tálka

ékszertartó készítés

Tedd a kéz formát egy tálba, vagy mélytányérba. Finoman nyomd a tál, vagy tányér aljához a kezet, így megkapja a szükséges tálka ívet.

Ha ezt elérted, akkor vedd ki a kezet a tálból, fordítsd meg a tálat, és tedd rá így a kezet. Egy könyv, vagy vágódeszka segítségével lapítsd le a kéz alját. Így kapod meg a lapos feneket, amelyen majd stabilan megáll a tálka.

Hagyd, hogy az anyag kiszáradjon. Ez minden esetben hosszabb idő. Ha pedig sógyurmát használsz, azt a sütőben kell kiszárítanod.

tálka készítés

Miután kiszáradt az anyag, nézd meg, mennyire finomak a szélek, mert ha nem érzed annak, akkor nagyon finom felületű reszelővel, vagy dörzspapírral még alakíthatsz rajta.

Végül festékkel, vagy szalvéta technikával színezd a tálka felületét. Ehhez megint használhatsz többféle technikát. A szalvéta technikával mintásra alakíthatod, a festékből használhatsz akril festéket, vagy több réteg különböző színű festéket, amivel rusztikus hatást érhetsz el. Ha ezt szeretnéd, akkor a sötétebb színt fest fel először, ezt hagyd megszáradni, majd a világosabb színt vékonyabb rétegben tedd fel úgy, hogy itt ott kivillanjon alóla a sötét.

Használhatsz körömlakkot is, vagy a hobbi boltokban kapható, más más hatást elérő fényes, matt, repesztett, stb festéket.

kéz forma készítés

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.