Ékszertartó pet palackból

Az apró fülbevalók, gyűrűk tárolása lehet akár dísze is a lakásnak. Készíts olyan ékszertartót, amelyben látványosan helyezheted el kincseidet.
Tetszik? Oszd meg!

műanyag palack ékszertartó

Sokszor elég körbenézni a lakásba, és máris találsz olyan egyszerű tárgyakat, amelyek felhasználásával olcsó, de nagyszerű dísztárgyakat, ajándékokat készíthetsz. Ilyen ez a pet palackból készült ékszertartó is.

Nézd hogy készül:

Szükséged lesz néhány pet palackra, egy fém rúdra, és olyan csavarokra, amelyek jól illeszkednek a rúdra. Mini körcsiszoló is kell, hogy a levágott műanyag széleket eldolgozd. A pet palackot legkönnyebben szikével vágod el.

készíts ékszertartót

Vágd le a pet palackok alját.

ékszertartó egyszerűen

Fúrd ki a palack talpak közepét. Ügyelj, hogy ne legyen a lyuk túl nagy, mert még le is kell majd csiszolni, és a rúdra is fel kell rögzíteni.

ékszertartó anyának

Csiszold le az éleket, hogy ne legyenek élesek, balesetveszélyesek, és persze így tudsz virág formát adni a kis tálkáknak is.

ékszertartó sütidoboz

Ha elkészültél a csiszolással, akkor már csak össze kell állítanod az ékszertartót. Az alsó darabot fordítsd le, mert ez lesz az ékszertartó alapja. Ezt esetleg kiöntheted gipsszel, hogy stabilabban álljon. Ha ezt teszed, akkor egy filc darabot ragassz az aljára. Így szebb, igényesebb is lesz. A csavar anyákkal alulról, fölülről is rögzítsd a tálkákat.

emeletes ékszertartó

Jó munkát, vidám alkotást kívánok neked!

több szintes ékszertartó

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.