Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ékszer tükör

Készíts egyedi ékszertükröt ajándékba. Lepd meg egy olyan különlegességgel szeretteidet, amelyet magad alkottál kizárólag neki.
Tetszik? Oszd meg!

ékszer tükör

Néz szét az ékszereid között. Ha szereted a bizsukat, akkor biztosan akad olyan közöttük, amelyet már nem hordasz, de szépek a gyöngyök, kövek, strasszok rajta, ezért nem dobtad ki. Vagy ha nincs ilyened, akkor menj el egy turiba, vagy ki a bolhára, ahol válogathatsz a filléres bizsuk, díszkövek között.

Készítsd elő a gyöngyöket, díszköveket, strasszokat. Szedd darabjaira a láncokat, és pakold szét az apró elemeket. Mérd fel, miből gazdálkodhatsz.

Válaszd ki a tükröt, amelyet díszíteni szeretnél. Természetesen lehet ez egy képkeret is. Ebből is választhatsz egy már meglévő darabot, de vásárolhatsz is IKEA-ban, egyéb helyeken kiváló alapokat.

Tervezd meg a keretet. Nézd meg, milyen színeket szeretnél használni, és milyen elrendezésben.

Rajzold körbe a keretet egy újságpapíron, jelöld be a keret szélességét, és láss hozzá a tervezésnek. Rakd ki a köveket, gyöngyöket egy lapos felületen úgy, ahogy majd fel szeretnéd velük díszíteni a keretet. Rakosgasd addig a darabokat, amíg biztos leszel abban, hogy megtaláltad a szemednek legjobban tetsző elrendezést.

Mielőtt nekiállsz feldíszíteni a keretet, ellenőrizd az akasztót is. Ha falra szeretnéd majd tenni a tükröt, fontos, hogy elég erős akasztó legyen a kereten. Ha úgy látod, nem fogja elbírni a díszítéssel keletkező plusz súlyt, akkor szerelj rá másik akasztót. 

ékszertükör készítés

Most már nekiállhatsz a díszítésnek. A keret feküdjön stabil, egyenes felületen. Használj ragasztópisztolyt, és minden egyes darab gyöngyöt, követ, strasszot egyenként ragassz fel a keretre. Így biztosan stabilan fog tartani.  

Fontos, hogy legyenek pót gyöngyök, kövek, strasszok, mert felragasztva, főleg, ha a keret nem szabályos, akkor a tervezetünk minimálisan módosulni fog a ragasztás során. Az így keletkezett hiányosságokat a pót darabokkal be tudjuk tölteni. 

kézműves tükör

Miután elkészültünk, hagyjuk a tükröt a sík felületen száradni legalább 1 napig, aztán már csomagolhatjuk is az elkészült ajándékot.

ékszer készítés

Jó munkát, vidám alkotást.
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.