Ékszer tükör

Készíts egyedi ékszertükröt ajándékba. Lepd meg egy olyan különlegességgel szeretteidet, amelyet magad alkottál kizárólag neki.
Tetszik? Oszd meg!

ékszer tükör

Néz szét az ékszereid között. Ha szereted a bizsukat, akkor biztosan akad olyan közöttük, amelyet már nem hordasz, de szépek a gyöngyök, kövek, strasszok rajta, ezért nem dobtad ki. Vagy ha nincs ilyened, akkor menj el egy turiba, vagy ki a bolhára, ahol válogathatsz a filléres bizsuk, díszkövek között.

Készítsd elő a gyöngyöket, díszköveket, strasszokat. Szedd darabjaira a láncokat, és pakold szét az apró elemeket. Mérd fel, miből gazdálkodhatsz.

Válaszd ki a tükröt, amelyet díszíteni szeretnél. Természetesen lehet ez egy képkeret is. Ebből is választhatsz egy már meglévő darabot, de vásárolhatsz is IKEA-ban, egyéb helyeken kiváló alapokat.

Tervezd meg a keretet. Nézd meg, milyen színeket szeretnél használni, és milyen elrendezésben.

Rajzold körbe a keretet egy újságpapíron, jelöld be a keret szélességét, és láss hozzá a tervezésnek. Rakd ki a köveket, gyöngyöket egy lapos felületen úgy, ahogy majd fel szeretnéd velük díszíteni a keretet. Rakosgasd addig a darabokat, amíg biztos leszel abban, hogy megtaláltad a szemednek legjobban tetsző elrendezést.

Mielőtt nekiállsz feldíszíteni a keretet, ellenőrizd az akasztót is. Ha falra szeretnéd majd tenni a tükröt, fontos, hogy elég erős akasztó legyen a kereten. Ha úgy látod, nem fogja elbírni a díszítéssel keletkező plusz súlyt, akkor szerelj rá másik akasztót. 

ékszertükör készítés

Most már nekiállhatsz a díszítésnek. A keret feküdjön stabil, egyenes felületen. Használj ragasztópisztolyt, és minden egyes darab gyöngyöt, követ, strasszot egyenként ragassz fel a keretre. Így biztosan stabilan fog tartani.  

Fontos, hogy legyenek pót gyöngyök, kövek, strasszok, mert felragasztva, főleg, ha a keret nem szabályos, akkor a tervezetünk minimálisan módosulni fog a ragasztás során. Az így keletkezett hiányosságokat a pót darabokkal be tudjuk tölteni. 

kézműves tükör

Miután elkészültünk, hagyjuk a tükröt a sík felületen száradni legalább 1 napig, aztán már csomagolhatjuk is az elkészült ajándékot.

ékszer készítés

Jó munkát, vidám alkotást.
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.