Egyedi póló gyermekednek

Készíts egyedi pólót ajándékba a gyermekednek, unokádnak, rokon gyerekeknek. Néhány apró díszítéssel, rajzokkal nagy sikered lehet.
Tetszik? Oszd meg!

gyerek póló díszítés

Tavasztól őszig nem takarja a pólót, blúzt a kabát. Ilyenkor a gyerekek is szívesen járnak olyan holmikban, amely nem jön szembe minden utca sarkon. Néhány egyszerű  díszítési ötlettel teljesen egyedi ruhatárat hozhatsz létre.

A kislányoknak textil festő tollal rajzolhatsz alapfigurát, amit egy darab tüll szoknyával, masnival díszíthetsz, vagy éppen egy kerek nyakú pólóra kis zsabót varrsz hímzett szalagból, vagy egy másik, már kinőtt, színes ruhából levágott anyag csíkból.

Rávarrhatsz egy színes anyag darabból kivágott kezdőbetűt a póló elejére akár kisfiúnak, akár kislánynak.

A fiúknak lehet egy autót festeni, aminek a kerekei nagy gombokból vannak, vagy éppen kedvenc mesehőse logóját fested a pólóra.

Esetleg egy forma szivacsot festékbe, vagy hipóba mártasz, és ezzel nyomsz mintákat a póló anyagára.

Lányoknak az is egy jó ötlet lehet, ha felvágod a póló alját csíkokra, és színes gyöngyöket húzol a csíkokra egyenként.
A fiúknak varrhatsz kis nyakkendőt a póló elejére, vagy éppen megfested rá a kedvenc őslénye árnyfiguráját. Találsz itt néhány ötletadó képet:

gyerek póló díszítésgyerek póló

gyerek póló díszítés

gyerek póló festés

gyerek póló festés

gyerek póló festés

gyerek póló hímzés

gyerek póló festés

gyerek póló díszítés

gyerek póló hímzés

Jó munkát, vidám ötletelést!

Ha kitaláltál, és megvalósítottál egy ötletet, akkor küldd el nekünk, és mi kitesszük azt a Facebook oldalunkra. Ha írsz hozzá néhány mondatot a kivitelezés lépéseiről, és magadról, akkor külön blogbejegyzésben jelenítjük azt meg a fotóddal együtt!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.