Drót medál gyöngyökkel

Készíts ékszert az ünnepelt nőnek, ha Ő szereti a nyakláncokat váltogatni, és minden ruhájához a legalkalmasabb kiegészítőket felvenni.
Tetszik? Oszd meg!

drót szív medál gyöngyökkel

A hobbi boltokban tudsz vásárolni különböző színű, és vastagságú drótokat. Ha először dolgozol vele, akkor puhábbal kezdd, azért, hogy megtapasztald a dróthajlítás lépéseit.

Szerezz be egy barkács nagyáruházban, vagy boltban néhány száz forintért egy kicsi kúp fogót, és egy kicsi drótvágót. Ha beleszeretsz a dróthajlításba, akkor ezeket gyakran fogod használni.

Válaszd ki a gyöngyöket, amelyekkel dolgozni szeretnél.

Mindig apró darabokban haladj, és óvatosan hajlítsd a részleteket. Ha szeretnéd, eleinte sablont is használhatsz, amire előrajzolod az elkészíteni szándékozott formát, így lépésről lépésre hozzá igazíthatod a művedet.

Nézd meg a képet. A drót hajlítást a bal oldali spirál hajlítással kezdd. Ha a szív egyik fele meg van, akkor hajlítsd meg az alsó csúcsot. Hajlítsd meg a szív máik ívét is, és még mielőtt ráhurkolod a kezdő oldalra a szív végét, fűzd fel a gyöngyöket. Most már hurkolhatod a drót végét.

A felesleges drótot mindig csak a végén vágd le.

Az akasztó részt elkészítheted a drótból magad is, de vehetsz szereléket a hobbi boltban is.

Ez a kis medál jól mutat egy vékony ezüstözött láncon, de egy szép, a gyöngyökkel harmonizáló színű selyem szalag is helyettesítheti a láncot.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.