Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Drót medál gyöngyökkel

Készíts ékszert az ünnepelt nőnek, ha Ő szereti a nyakláncokat váltogatni, és minden ruhájához a legalkalmasabb kiegészítőket felvenni.
Tetszik? Oszd meg!

drót szív medál gyöngyökkel

A hobbi boltokban tudsz vásárolni különböző színű, és vastagságú drótokat. Ha először dolgozol vele, akkor puhábbal kezdd, azért, hogy megtapasztald a dróthajlítás lépéseit.

Szerezz be egy barkács nagyáruházban, vagy boltban néhány száz forintért egy kicsi kúp fogót, és egy kicsi drótvágót. Ha beleszeretsz a dróthajlításba, akkor ezeket gyakran fogod használni.

Válaszd ki a gyöngyöket, amelyekkel dolgozni szeretnél.

Mindig apró darabokban haladj, és óvatosan hajlítsd a részleteket. Ha szeretnéd, eleinte sablont is használhatsz, amire előrajzolod az elkészíteni szándékozott formát, így lépésről lépésre hozzá igazíthatod a művedet.

Nézd meg a képet. A drót hajlítást a bal oldali spirál hajlítással kezdd. Ha a szív egyik fele meg van, akkor hajlítsd meg az alsó csúcsot. Hajlítsd meg a szív máik ívét is, és még mielőtt ráhurkolod a kezdő oldalra a szív végét, fűzd fel a gyöngyöket. Most már hurkolhatod a drót végét.

A felesleges drótot mindig csak a végén vágd le.

Az akasztó részt elkészítheted a drótból magad is, de vehetsz szereléket a hobbi boltban is.

Ez a kis medál jól mutat egy vékony ezüstözött láncon, de egy szép, a gyöngyökkel harmonizáló színű selyem szalag is helyettesítheti a láncot.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.