Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Drót karkötő lépésről lépésre

Készíts saját kézzel ékszert ajándékba, és lepd meg vele az ismerőseidet, családtagjaidat. Egy kézzel készített ajándék mindig egyedi, ezért emlékezetes.
Tetszik? Oszd meg!

Drót karkötő

Az interneten találtam ezt a drót karkötőt, és azért tetszett meg, mert azontúl, hogy helyes darab, a készítő lépésről lépésre bemutatja, mit kell tenned, ha el akarod készíteni. Nem könnyű dróttal dolgozni, mert könnyen tehetünk olyan hajlításokat a drótszálba, amit aztán nehéz javítani. Ha meg nem vagy gyakorlott, akkor használj puha drótot eleinte, és mindig lassan haladj előre. Ne akarj nagy hajlításokat csinálni, mert ha elkapkodod, akkor girbegurba lesz a végeredmény.

A képeken is láthatod, hogy nyugodtan használhatsz kerek formákat is a hajlításokhoz. Egy karkötőhöz például egy kerek poharat.

A drótszál végét fémcsiszoló papírral mindenképpen csiszoljuk meg, nehogy éles maradjon. Mindig hagyd hosszabbra a drótot, és csak a végén vágd le a felesleget, majd mielőtt befejezed az utolsó hajlításokat, ezt a véget is csiszold meg.

A karkötő elkészítését a szív megformálásával kezdd. Mindenképpen a képek alapján haladj.

dróthajlítás

Ha elkészültél a szívvel, akkor egy pohár segítségével hajlítsd meg a karkötő keretet, majd megint csak a képek segítségével állj neki a záró rész elkészítésének.

hajlítsunk drót karkötőt

Dekorációs ötletek: A hajlítások közben fűzhetsz gyöngyöket a szívre, de a karkötő keretre is, vagy fonallal, zsinórral vonhatod be a drótot.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.