Díszpárna csigák

Ezek a kis kézműves csigák olyan édesek, és akár egy egész sorozatot készíthetsz belőle, hogy mindenkit megajándékozhass.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék csiga

Készíthetsz tengerész csigát, vintage csigát, tűpárna csigát, kínai csigát, amit csak akarsz. A lényeg a változatosság.

Válasz ki az anyagot a csiga testéhez, és a házához.

Vágd ki az anyagot a képen látható minta rajz segítségével.

színes csigák

Varrd össze kézzel, vagy géppel a széleket, fordítsd vissza az anyagot, és vatelinnel, vagy szivacs törmelékkel töltsd fel a csigát.

varrj csigát

Varrd be a töltő rést, aztán kezdheted a díszítést. Filccel, vagy fonalból varrj szemet a csigának. A piros pofiját pici rúzs folttal, vagy halvány piros festékes vízzel készítsd el, de vigyázz, hogy nagyon halvány legyen.

Ha a fej elkészült, akkor jöhet a ház díszítése. Varrhatsz rá csipke szoknyát, masnit, gombokat, pici gyümölcsöket, virágokat, vagy párnácskákat. A csiga kaphat a nyakába pici fonal masnit, vagy medált, esetleg gyöngyöt.

Ha azt akarod, hogy a csiga ne dőljön el, akkor a teste mindkettő oldalára varrj nagyobb gyöngyöket. Ezek megtámasztják a kis figurát.

Nézd, itt van néhány minta:

ajándék készítés

saját kézzel ajándék

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.