Csoki, cukor ajándék torta

A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Tetszik? Oszd meg!

csoki torta

A születésnapi édességekből elkészített tortát bármilyen csokiból, cukorból elkészítheted, és a neked tetsző módon, akár kör alakúra, négyzetesre, egy szintesre, vagy emeletesre is összeállíthatod.

A torta belsejét, vagyis a tartószerkezetét karton dobozokból, vagy kerek fém dobozokból állítsd össze.

torta alap

Ezeket stabilan ragaszd, vagy csavarozd egymáshoz.

A csokik, cukorkák beszerzésénél ügyelj a méretekre. Legyenek egységes hosszúságúak, és vastagságúak a tervezett alkotórészek például az oldalfalakon. A torta tetejét már díszítheted eklektikusan, színesen, vidáman, de készíthetsz egységes, azonos édességből álló tortát is. Ez már attól függ, milyen végeredményt szeretnél, vagy éppen attól, hogy az ünnepelt milyen édességeket kedvel.

A csokikat, cukrokat ragasztópisztollyal rögzítsd. Ez stabilan megtartja a csoki súlyát. Néhány pötty ragasztóval a csoki szeleteket is ragaszd egymáshoz.

A torta elkészítésénél az alsó szinttől felfelé haladj, mert így könnyebben dolgozol.

cukorka torták

A képeken szereplő torták kiváló ötletadók lehetnek. Így talán könnyebben el tudod dönteni, hogy a tervezéskor mit helyezel előtérbe. A színkompozíciót, a formákat, vagy a díszítést.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.