Bortartó

Ajándékozd meg saját magad által készített bortartóval a férfit, aki szereti a bort, és éppen egy személyes ünnepe közeleg.
Tetszik? Oszd meg!

asztali bortartó készítés

Ezt az ötletet itt találtam, és bár komolyabb eszközök kellenek az elkészítéséhez, mégis megmutatom, mert ha mindent beszereztél hozzá, akkor már nem nehéz elkészíteni.

Ráadásul találtam egy olyan szerszámot, amit eddig nem ismertem, és nagyon praktikusnak tartom az otthoni szerszám készletbe annak, aki szeret otthon alkotni, barkácsolni.

Szóval, mi kell hozzá: két darab rétegelt lemez lap, kettő kis zsanér hozzá illő csavarokkal. (A fa lapokat vedd meg előbb, és a csavarboltba vidd is magaddal, hogy az eladó meg tudja nézni, milyen, és mekkora csavarokat adjon.), kis fúró, koronafúró készlet fához, két darab zsinór, és persze ceruza, és vonalzó.

A képeken gyönyörűen látszanak az elkészítés lépései, így plusz magyarázatot nem is fűznék hozzá.

Amire érdemes odafigyelni: Ha még nem dolgoztál ilyen koronafúróval, akkor érdemes venni egy plusz fadarabot, amin ki tudod próbálni a vágást. Ezt a koronafúrót a fúróra tudod rögzíteni, és már 1600 Ft-ért lehet venni készletet, amit aztán sokminden máshoz is fel tudsz használni később. Pl képkeret készítéshez, stb.

koronafúró körfúró

Íme az elkészítés lépései:

asztali bortartó készítés 1

asztali bortartó készítés 2

asztali bortartó készítés 3

asztali bortartó készítés 4

asztali bortartó készítés 5

asztali bortartó készítés 6

asztali bortartó készítés 7

asztali bortartó készítés 8

asztali bortartó készítés 9

asztali bortartó készítés 10

asztali bortartó készítés 11

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.