Bortartó mesterembereknek, barkácsman-eknek

A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Tetszik? Oszd meg!

bortartó férfiaknak csőből

Mi lehetne férfias ajándék, mi az, amivel meglephetnéd az édesapádat, a párodat, barátodat szülinapja alkalmából? - Például egy csövekből álló bortartó. Ez az ajándék sok sok formában elkészíthető, és amellett, hogy te magad alkotod meg, vicces, és vagány is. Ezzel biztosan büszkélkedni fog a férfi a haveroknak, barátoknak, ismerősöknek. Plusz, használni is fogja.

A csövekből készült bortartót összeállíthatod úgy is, hogy azt önállóan a falra tudjátok szerelni, de rögzítheted csavarokkal egy szép fa lapra is, amelyet előtte lekezelsz lakkal, páccal, lazúrral. A színt is magad választhatod meg annak megfelelően, hogy illeszkedjen a helyiség színeihez, amelybe az ajándékodat szánod.

A vízvezeték csövekeből is választhatsz kedvedre valót. A műanyag nem olyan szép, de könnyebb vele dolgozni. A fém alapanyagúak dekoratívabbak, de ott csak kész elemekkel tudsz alkotni. A végeket pedig, amelyekkel felszereled a készre összeállított kompozíciót, ennek megfelelően válaszd ki.

A képeken szereplő formák ötletadónak jók. A Pinteresten még több képet találsz. Válassz könyök elemeket, és ezeket rögzítsd egymáshoz.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.