Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bortartó mesterembereknek, barkácsman-eknek

A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Tetszik? Oszd meg!

bortartó férfiaknak csőből

Mi lehetne férfias ajándék, mi az, amivel meglephetnéd az édesapádat, a párodat, barátodat szülinapja alkalmából? - Például egy csövekből álló bortartó. Ez az ajándék sok sok formában elkészíthető, és amellett, hogy te magad alkotod meg, vicces, és vagány is. Ezzel biztosan büszkélkedni fog a férfi a haveroknak, barátoknak, ismerősöknek. Plusz, használni is fogja.

A csövekből készült bortartót összeállíthatod úgy is, hogy azt önállóan a falra tudjátok szerelni, de rögzítheted csavarokkal egy szép fa lapra is, amelyet előtte lekezelsz lakkal, páccal, lazúrral. A színt is magad választhatod meg annak megfelelően, hogy illeszkedjen a helyiség színeihez, amelybe az ajándékodat szánod.

A vízvezeték csövekeből is választhatsz kedvedre valót. A műanyag nem olyan szép, de könnyebb vele dolgozni. A fém alapanyagúak dekoratívabbak, de ott csak kész elemekkel tudsz alkotni. A végeket pedig, amelyekkel felszereled a készre összeállított kompozíciót, ennek megfelelően válaszd ki.

A képeken szereplő formák ötletadónak jók. A Pinteresten még több képet találsz. Válassz könyök elemeket, és ezeket rögzítsd egymáshoz.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.