Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék zokni kígyó

A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
Tetszik? Oszd meg!

zokni kígyó

Ha sok sok színes, vidám zoknit gyűjtesz össze, azokból helyes zokni kígyót készíthetsz ajándékba. A zokni kígyóhoz csupán a zokni szárára van szükség, így a lyukas talpacskák, vagy a használtabb részek úgyis a kukában kötnek ki.

A kis zoknikból készülő kígyó akár egy gyerekkori emlék őrző is lehet, ahogy a kis pólókból, pulcsikból készült takarók, párnák. De lehet belőle pihepuha díszpárna, vagy éppen ablakba való huzat fogó. Minderre természetesen nem csak az apró lábakról lekerült zokni jó. A nagyobb, de színes darabokból éppolyan cuki kígyó készülhet.

Nézd végig a képeket, és állítsd össze a saját ajándék kígyódat.

zoknikígyó készítés

Vágd le a zoknik szárát, a passzé részt is, hogy az anyagok ne legyenek nagyon eltérőek. A zoknikat illeszd egymáshoz, és varrógéppel, vagy kézzel varrd össze őket úgy, hogy egy hosszú cső anyagot kapj. Természetesen a varrások mindig az anyag fonákja felé legyenek.

A kígyó fejénél öltsd össze az anyagot, aztán fordítsd ki. Ezután ne felejts el, a villás nyelvet, a gomb szemeket is felvarrni. Ha mindezzel elkészültél, akkor vattával, vatelinnel, vagy szivacs darabokkal tömd ki a kígyót. Ha elég sűrűn tömöd, akkor jól formázható. Végül varrd be a kígyó farok részén az anyagot.

Ha már tudod, kinek adod az ajándékot, akkor gyorsan, mert ha beleszeretsz a kis kígyóba, akkor készülhetsz új ajándékkal az ünnepeltnek:)

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.