Ajándék zokni kígyó

A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
Tetszik? Oszd meg!

zokni kígyó

Ha sok sok színes, vidám zoknit gyűjtesz össze, azokból helyes zokni kígyót készíthetsz ajándékba. A zokni kígyóhoz csupán a zokni szárára van szükség, így a lyukas talpacskák, vagy a használtabb részek úgyis a kukában kötnek ki.

A kis zoknikból készülő kígyó akár egy gyerekkori emlék őrző is lehet, ahogy a kis pólókból, pulcsikból készült takarók, párnák. De lehet belőle pihepuha díszpárna, vagy éppen ablakba való huzat fogó. Minderre természetesen nem csak az apró lábakról lekerült zokni jó. A nagyobb, de színes darabokból éppolyan cuki kígyó készülhet.

Nézd végig a képeket, és állítsd össze a saját ajándék kígyódat.

zoknikígyó készítés

Vágd le a zoknik szárát, a passzé részt is, hogy az anyagok ne legyenek nagyon eltérőek. A zoknikat illeszd egymáshoz, és varrógéppel, vagy kézzel varrd össze őket úgy, hogy egy hosszú cső anyagot kapj. Természetesen a varrások mindig az anyag fonákja felé legyenek.

A kígyó fejénél öltsd össze az anyagot, aztán fordítsd ki. Ezután ne felejts el, a villás nyelvet, a gomb szemeket is felvarrni. Ha mindezzel elkészültél, akkor vattával, vatelinnel, vagy szivacs darabokkal tömd ki a kígyót. Ha elég sűrűn tömöd, akkor jól formázható. Végül varrd be a kígyó farok részén az anyagot.

Ha már tudod, kinek adod az ajándékot, akkor gyorsan, mert ha beleszeretsz a kis kígyóba, akkor készülhetsz új ajándékkal az ünnepeltnek:)

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.