Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék nőknek

A nők szeretnek mindent elpakolászni, rendszerezni, és többnyire azt is szeretik, ha a tároló elemek szépek, egységesek.
Tetszik? Oszd meg!

decoupage tartó

Ez a szép kis törölköző tartó valójában viszonylag egyszerűen elkészíthető.

Mi kell hozzá: literes konzervdobozok, ragasztó szalag, fehér festék, szalvéta ragasztó, szalvéta, egy polc lap, csavarok, és csavarhúzó.

A konzerv dobozokat tisztítsuk ki alaposan. Ezután ragasztó szalaggal fedjük be az éles részeket, majd fessük le az egészet fehérre. Miután ezzel végeztünk, és megszáradt a festék, felvihetjük rá a szalvéta réteget egyszerű decoupage technikával. (1-decoupage ragasztót kenünk a felületre, 2-rétegekre szedjük a szalvétát, és a legfelső, mintás réteget rárakjuk a ragasztós felületre, 3- a szalvéta felületét is ragasztóval kenjük be, és közben eldolgozzuk a felületét az ecsettel.)

Hagyjuk megszáradni a dobozokat. Száradás után a szélére ragasszunk dísz csíkot, vagy dísz ragasztó szalagot.

A polc lapon jelöljük be, hova szeretnénk felrakni a dobozokat.  Érdemes egy dobozt használni a beméréshez. A dobozok aljába üssünk 3 - 4 lyukat egyenletesen elosztva, és végül fúrjuk fel a dobozokat a helyükre.

konzervdobozból ajándék

Több módon, és több mindenre használhatjuk az elkészült művet. Lehet belőle asztali rendező, fali tároló, hobbi szekrény, bármi, amire éppen szükség van.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.