Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Törött porcelánból mozaik

A régi törött porcelánokat, amelyekhez családi emlékek kötődnek, még akkor sem szívesen dobjuk ki, ha már használhatatlanok. Hát akkor alakítsuk át.
Tetszik? Oszd meg!

mozaik ajándékba

Szedd elő a széttört porcelánt. A nagyobb darabokat tedd egy régi törölközőbe, és gumi, vagy fakalapáccsal óvatosan törd össze. Azért tekertük törölközőbe, hogy ne röpködjenek a törött darabok szanaszét, és így nem balesetveszélyes.

A darabokat öntsd egy dobozba.

karácsonyi ajándék

Cement port tudsz venni a Praktikerben, vagy más építkező áruházban kis kiszerelésben, és különböző színekben.

mozaik karácsonyra

Keverd ki a cementet, terítsd bele a formába, amit kiválasztottál a mozaikod számára. Ez lehet egy műanyag forma, vagy egy nejlonzacskóval kibélelt régi tepsi.

mozaik készítés otthon

A porcelán darabokat ízlésed szerint nyomd bele egyenként a cementbe. Jó, ha előre megtervezed és kirakod a mintát, mert így könnyebben dolgozol, és nem bizonytalanodsz el.  Ráadásul a tervet addig pakolgatod, rakosgatod, variálod, amíg akarod, míg a cementbe belekötött darabokkal már nem tudsz mit kezdeni. 

ajándék készítés

Ha elkészültél, akkor a cement leírásában szereplő ideig hagyd száradni a művedet. Ha kell, tegyél a tetejére papírtörlőt, hogy a kicsapódó felesleges vizet el tudja vezetni.

ajándékozz mozaikot

Jó munkát, vidám időtöltést!

Az ötletet Pam Dana, és Lisa töltötte fel az internetre.

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.
Fürdőszobába, hobby sarok díszítésére, és persze tárolásra, rendszerezésre ötletes, és helyes ajándék a hímzőkerettel készült tároló.
A vintage stílus hangulatával, nyugodt színeivel hódít a világban. A békebeli időket felidéző alkotások nem véletlenül a nők kedvencei.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
A gyertyatartók sok nőnek okoznak örömet. A tűz fénye megnyugtató, békés hangulatot áraszt. Egy pohár forró teával a kézben szívesen elnézegetjük.
Az ékszerek, mint ajándékok kimeríthetetlen tárházai az ünnepeknek. Minden nő vásárol újabb ruhadarabokat, ezekhez pedig újabb, és újabb kiegészítők illenek.
A nők kedvelik a praktikus, és igényes kiegészítőket, melyek megkönnyítik a holmik rendszerezését.