Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Törött porcelánból mozaik

A régi törött porcelánokat, amelyekhez családi emlékek kötődnek, még akkor sem szívesen dobjuk ki, ha már használhatatlanok. Hát akkor alakítsuk át.
Tetszik? Oszd meg!

mozaik ajándékba

Szedd elő a széttört porcelánt. A nagyobb darabokat tedd egy régi törölközőbe, és gumi, vagy fakalapáccsal óvatosan törd össze. Azért tekertük törölközőbe, hogy ne röpködjenek a törött darabok szanaszét, és így nem balesetveszélyes.

A darabokat öntsd egy dobozba.

karácsonyi ajándék

Cement port tudsz venni a Praktikerben, vagy más építkező áruházban kis kiszerelésben, és különböző színekben.

mozaik karácsonyra

Keverd ki a cementet, terítsd bele a formába, amit kiválasztottál a mozaikod számára. Ez lehet egy műanyag forma, vagy egy nejlonzacskóval kibélelt régi tepsi.

mozaik készítés otthon

A porcelán darabokat ízlésed szerint nyomd bele egyenként a cementbe. Jó, ha előre megtervezed és kirakod a mintát, mert így könnyebben dolgozol, és nem bizonytalanodsz el.  Ráadásul a tervet addig pakolgatod, rakosgatod, variálod, amíg akarod, míg a cementbe belekötött darabokkal már nem tudsz mit kezdeni. 

ajándék készítés

Ha elkészültél, akkor a cement leírásában szereplő ideig hagyd száradni a művedet. Ha kell, tegyél a tetejére papírtörlőt, hogy a kicsapódó felesleges vizet el tudja vezetni.

ajándékozz mozaikot

Jó munkát, vidám időtöltést!

Az ötletet Pam Dana, és Lisa töltötte fel az internetre.

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.