Süthető gyurma üzenő hűtőmágnesek

A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Tetszik? Oszd meg!

Süthető gyurma üzenő hűtőmágnesek

Készíts ajándék hűtőmágneseket, amelyekre apró üzeneteket lehet rögzíteni.

A hűtőmágneseket elkészítheted süthető gyurmából, de ha ezt az anyagot nem ismered, vagy éppen nincsenek kéznél, akkor akár ételszínezőkkel festett sógyurmából is elkészülhetnek a kis figurák.

Az ajándékodhoz be kell szerezned vékony drótot, mágneseket, és az anyagot, amiből dolgozni szeretnél.

A képen kis baglyokat látsz. De ezek a formák csak ötletadók. Te magad olyan alakokat készítesz, amilyet szeretnél. Kis virágokat, robotokat, szörnyecskéket, bármit. Ez függ attól is, kinek készíted az ajándékot, és ő mit szeret.

A süthető gyurmát könnyen használod, sokfélét vásárolhatsz belőle. Így élénkebb színű hűtőmágneseket készíthetsz. Ha sógyurmával dolgozol, azt is tudod színezni, és a kapható sárga, kék, piros, zöld ételfestékekből tudsz kikeverni többféle színt, árnyalatot. Minél több festéket használsz, annál élénkebb lesz a színvilág. Azt viszont fontos figyelembe venned, hogy a süthető gyurma színe megmarad a sütés, kifőzés közben, de a sógyurmában a liszt elszíneződik, így a kikevert színek nem tartják meg eredeti élénkségüket.

Ha elkészítetted a nyers anyagokból a kis figurákat, hajlítsd meg a drótokat, majd bökd mélyen a még puha figurákba. A sütést követően hagy kihűlni a formákat, és rögzítsd mindegyik hátuljára ragasztópisztollyal a mágneseket. Ha elkészültél, már csak szépen be kell csomagolnod az ajándékodat.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.