Kézimunka sál

Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Tetszik? Oszd meg!

Kézimunka sál

A kézimunka sál egyik lényege az, hogy a nyakadba téve kényelmesen eléred a mindenféle eszközöket, amire a munka közben szükséged lehet. Olló, ragasztók, tollak, mérőszalag, biztosítótű, gombostűk, gombok, csatok, csipeszek, ezer apró kellék. Ezek pedig a sok sok kis tasakban, fülben, pántokba akasztva vannak.

A másik lényege a nyakadban levő tárolónak az, hogy színes, vidám, ezer féle anyagból, ötletes zsebekből, fülekből, tároló részekből áll.

Egy ilyen praktikus sálat szívesen tud magáénak mindenki, aki valamiféle kézimunka hobbinak hódol. Éppen ezért, ha tudsz erről, akkor legyél te az, aki megajándékozza az ünnepeltet egy egyedi, magad által, de az ő igényeihez igazodva tervezett izgalmas, színes, és mindenekelőtt praktikus darabbal.

Fontos, hogy ügyelj a sál hosszára. Mindenképpen a tulajdonos magasságához igazítsd. Ülő helyzetben ne lógjon az ölébe, mert úgy kényelmetlen használni. Ha jobb kezes, akkor a gyakrabban használt eszközök a bal oldalon lógó fülekben legyenek. Így könnyebb hozzáférni. A nagyobb súlyú eszközöknek az alsó részekre készíts tartó elemeket, a könnyebbeknek feljebb. Ezekre az apróságokra érdemes odafigyelni, amikor megtervezed a sálat.

Ha elkészíted a kézimunka sálat, küldd el nekünk az ajandekkatalogus@ajandekkatalogus.hu email címre. Mi kitesszük a facebook oldalunkra, hogy az összes látogatónk megcsodálhassa az alkotásodat!


Jó munkát, vidám alkotást

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.