Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Készíts ajándék pólót, blúzt

Veszel egy egyszerű, basic felsőt, melyet ízlés szerint díszíthetsz. Festheted, vagy akár rá is varrhatsz díszítő elemeket. Így igazán egyedi ajándékot rakhatsz a fa alá.
Tetszik? Oszd meg!

Összegyűjtöttem néhány ötletadó képet. Nézegess, aztán alkosd meg a saját póló, blúz költeményedet:

Szív póló

A pólót kifordítod, rávarrsz egy elütő színű anyagot, aztán már kezdheted is a hasogatást.

Boás póló

Boás póló 2

Egy egyszerű, rövid ujjú pólót használsz alapnak. Egy könnyű selyem, vagy tüll anyagból apró levélkéket vágsz ki, melyeket felfűzöl, és utána sűrű sorokban géppel felvarrod a póló ujjára. Minél sűrűbb, annál szebb.

Rávarrt mintás póló

Virágos póló

Színes rávarrt dekor póló

Apró színes formákat hímzel, vagy varrsz, és egy egyszínű pólóra varrod ezeket. Minél jobban elüt a póló színe a díszektől, annál hatásosabb.

Gombos póló

Gombok a pólón

Színes gombokkal is fel lehet dobni egy trikót, pólót.

Zsabós póló

Zsabó

Egy régi ing felhasználásával zsabót is varrhatsz a pólóra. A nyak kivágás vonalára egy anyag csík van varrva, melyet előzőleg a középvonal mentén beráncoltak, és így rögzítették a pólóra.

Szerves pata nyom

Rénszarvas orr

Karácsonyra rénszarvas kezecskékből, talp nyomból. Varrj egy kis piros pom pom-ot Rudolf orra helyére.

Pacás póló

Paca készül

Színes paca

Rorschach póló - tinta pacák. Az elkészítése is jó móka, hát még az, ki mit lát bele a mintába.

Virágos póló

Virág ruhából

Varrott virág

Anyag virág

Így készülnek a kis virágok. A gomb felvarrásával együtt tudod rögzíteni a pólóra a kész díszt.

Óriás póló

Varrás minta

Nagy méretű pólóból tunika lesz szexi mély dekoltázzsal. Mindössze annyi a dolgod, hogy a jelzett helyeken rögzíted a szalagot, aztán középen összekötöd masnira.

Gyerek póló

Saját kézzel póló

Póló csíkok

rózsaszín póló

Fekete póló

Szalag, vagy póló csíkok a pólóra. Ezt megteheted úgy is, hogy szép szabályosan, harmonika szerűen egymás fordítod a szalag íveit, és így varrod fel a pólóra, de azt is, hogy a szalagot, póló csíkot hosszában felfűzöd cérnára, aztán megráncolod, és úgy varród fel a pólóra.

Boás blúz

boa készül

Boa készítés

Szürke póló

Itt a képek elmondják, mit kell tenni. A lényeg, hogy a hatás kedvéért használj több színt, és könnyebb anyagot is. Így a hatás légiesebb lesz.

Patchwork póló

Patchwork kutyus

Ha van türelmed, és profin használod a varrógépet, akkor összetettebb, patchwork mintákat is varrhatsz a pólóra.

Zászlós póló

Póló zászló

Kis színes “zászló” sorokkal is díszítheted a pólót.

Olyan díszítést is készíthetsz, amelyet nem varrsz rá a ruhára. Ezeket aztán több darabhoz is lehet viselni:

Köves póló dísz

díszkő pólódísz

Egy fehér tüll anyagra ragaszthatsz dísz köveket, amelyet egy szalaggal fel tudsz kötni a nyakadba. 

Póló nyak dísz

Sárga sál

Készíthetünk pólóból dísz sálat. Ötlet adónak nézd a képeket. Megteheted, hogy egyes csíkokat összefonsz, gyöngyöket teszel rá, stb.

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.