Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fülhallgató tok

Szeret zenét hallgatni, de nem tudja, hová tegye a fülhallgatót, hogy ne törjön meg a zsinór? Ajándékozz neki kis fülhallgató tokot.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék füldugó tok

Szerintem tündéri ez a tokocska, és szuper ötlet ilyet készíteni ajándékba. Néhány mondatba leírom, mit kell tenned, de ha több képre, és instrukcióra van szükséged, akkor ITT utána olvashatsz.

Mire lesz szükséged: Mindenképpen kell varrógép. Vágj ki egy sablon karton kört, aminek 12 cm az átmérője. Kell egy külső anyag, egy bélés anyag, és egy belső réteg anyag. Mindegyik agyagból 1- 1 darabot vágj ki. Miután ezzel végeztél, a kör sablont vágd ketté, és úgy rajzold körbe mindegyik anyagon, hogy a félkör szárát nyújtsd meg 1 cm-el Minden anyagból 2 - 2 darabot vágj. Ez azért kell, hogy miután a zippzárra felvarrod a félköröket, az alja, és a teteje mérete egyforma legyen. Értelemszerűen kell egy darab zippzár, és még egy 5X4 cm-es anyag darab a külső réteganyagból. Ez lesz a kis fülecske.

Most már elkezdheted varrni a kis tokot. Rakd egymásra a rétegeket, és mindig ügyelj arra, hogy mindent kifordítva varrj, hogy miután visszafordítod, a varrások ne látsszanak. A felső részt készítsd el először.

ajándék füldugó tartó

Miután kész a felső rész, fordítsd a színére, és egy dísz varrással menj végig rajta a varrógéppel. Ezután hajtogasd össze a fülecskének való 4X5 cm-es anyagot a kép szerint, és varrd össze.

ajándék fülhallgató tartó

A kör belseje felé állítva varrd fel a fülecskét a felső rész színére. Most már jöhet a tokocska alja. Rakd egymásra az anyagokat, és varrd össze a kört az elkészített felső résszel, persze most is kifordítva.

ajándék fülhallgató tok

Végül fordítsd vissza színére a tokocskát, és egy díszvarrással menj körbe a színén.

ajándék készítés

ajándék karácsonyra

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.