Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fülhallgató tok

Szeret zenét hallgatni, de nem tudja, hová tegye a fülhallgatót, hogy ne törjön meg a zsinór? Ajándékozz neki kis fülhallgató tokot.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék füldugó tok

Szerintem tündéri ez a tokocska, és szuper ötlet ilyet készíteni ajándékba. Néhány mondatba leírom, mit kell tenned, de ha több képre, és instrukcióra van szükséged, akkor ITT utána olvashatsz.

Mire lesz szükséged: Mindenképpen kell varrógép. Vágj ki egy sablon karton kört, aminek 12 cm az átmérője. Kell egy külső anyag, egy bélés anyag, és egy belső réteg anyag. Mindegyik agyagból 1- 1 darabot vágj ki. Miután ezzel végeztél, a kör sablont vágd ketté, és úgy rajzold körbe mindegyik anyagon, hogy a félkör szárát nyújtsd meg 1 cm-el Minden anyagból 2 - 2 darabot vágj. Ez azért kell, hogy miután a zippzárra felvarrod a félköröket, az alja, és a teteje mérete egyforma legyen. Értelemszerűen kell egy darab zippzár, és még egy 5X4 cm-es anyag darab a külső réteganyagból. Ez lesz a kis fülecske.

Most már elkezdheted varrni a kis tokot. Rakd egymásra a rétegeket, és mindig ügyelj arra, hogy mindent kifordítva varrj, hogy miután visszafordítod, a varrások ne látsszanak. A felső részt készítsd el először.

ajándék füldugó tartó

Miután kész a felső rész, fordítsd a színére, és egy dísz varrással menj végig rajta a varrógéppel. Ezután hajtogasd össze a fülecskének való 4X5 cm-es anyagot a kép szerint, és varrd össze.

ajándék fülhallgató tartó

A kör belseje felé állítva varrd fel a fülecskét a felső rész színére. Most már jöhet a tokocska alja. Rakd egymásra az anyagokat, és varrd össze a kört az elkészített felső résszel, persze most is kifordítva.

ajándék fülhallgató tok

Végül fordítsd vissza színére a tokocskát, és egy díszvarrással menj körbe a színén.

ajándék készítés

ajándék karácsonyra

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.
Fürdőszobába, hobby sarok díszítésére, és persze tárolásra, rendszerezésre ötletes, és helyes ajándék a hímzőkerettel készült tároló.
A vintage stílus hangulatával, nyugodt színeivel hódít a világban. A békebeli időket felidéző alkotások nem véletlenül a nők kedvencei.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
A gyertyatartók sok nőnek okoznak örömet. A tűz fénye megnyugtató, békés hangulatot áraszt. Egy pohár forró teával a kézben szívesen elnézegetjük.
Az ékszerek, mint ajándékok kimeríthetetlen tárházai az ünnepeknek. Minden nő vásárol újabb ruhadarabokat, ezekhez pedig újabb, és újabb kiegészítők illenek.
A nők kedvelik a praktikus, és igényes kiegészítőket, melyek megkönnyítik a holmik rendszerezését.