Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fülbevaló tartó fogas

A sok ékszer egy dobozban összeakad, könnyen sérül. Ha ügyesen tárolod, akkor viszont sokáig szépek maradnak. Itt egy jó ötlet, hogyan tárold az ékszereidet.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék fogasból

ékszertartó vállfa

Ajándéknak is kiváló ötlet egy ékszertartó fogas, amelyet te magad készítesz el az ünnepelt számára.

Szükséged lesz hozzá egy csomag kampós mini facsavarra, amit a megfelelő szaküzletben olcsón be tudsz szerezni. Kell hozzá még egy fa alapanyagú fogas.

A többi rajtad áll. Megteheted, hogy rögtön a natúr fogasba rögzíted a facsavarokat, de ki is díszítheted a fogast előzőleg. Íme egy kis ízelítő:

díszített vállfa

decoupage vállfa

A fogast bevonhatod szövettel, befestheted akril festékkel színes, mintásra, vagy decoupage technikával, szalvétával is beboríthatod.

Ha kész az alap fogas, akkor vonalzó segítségével jelöld ki a facsavarok helyét, és óvatosan szereld fel mindet a fogas aljára a képeken látható módon.

vállfa ékszertartó készítés

A kész ajándékot fedd be díszcsomagolással, és már kész is vagy az ünneplésre.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.