Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ékszer tükör

Készíts egyedi ékszertükröt ajándékba. Lepd meg egy olyan különlegességgel szeretteidet, amelyet magad alkottál kizárólag neki.
Tetszik? Oszd meg!

ékszer tükör

Néz szét az ékszereid között. Ha szereted a bizsukat, akkor biztosan akad olyan közöttük, amelyet már nem hordasz, de szépek a gyöngyök, kövek, strasszok rajta, ezért nem dobtad ki. Vagy ha nincs ilyened, akkor menj el egy turiba, vagy ki a bolhára, ahol válogathatsz a filléres bizsuk, díszkövek között.

Készítsd elő a gyöngyöket, díszköveket, strasszokat. Szedd darabjaira a láncokat, és pakold szét az apró elemeket. Mérd fel, miből gazdálkodhatsz.

Válaszd ki a tükröt, amelyet díszíteni szeretnél. Természetesen lehet ez egy képkeret is. Ebből is választhatsz egy már meglévő darabot, de vásárolhatsz is IKEA-ban, egyéb helyeken kiváló alapokat.

Tervezd meg a keretet. Nézd meg, milyen színeket szeretnél használni, és milyen elrendezésben.

Rajzold körbe a keretet egy újságpapíron, jelöld be a keret szélességét, és láss hozzá a tervezésnek. Rakd ki a köveket, gyöngyöket egy lapos felületen úgy, ahogy majd fel szeretnéd velük díszíteni a keretet. Rakosgasd addig a darabokat, amíg biztos leszel abban, hogy megtaláltad a szemednek legjobban tetsző elrendezést.

Mielőtt nekiállsz feldíszíteni a keretet, ellenőrizd az akasztót is. Ha falra szeretnéd majd tenni a tükröt, fontos, hogy elég erős akasztó legyen a kereten. Ha úgy látod, nem fogja elbírni a díszítéssel keletkező plusz súlyt, akkor szerelj rá másik akasztót. 

ékszertükör készítés

Most már nekiállhatsz a díszítésnek. A keret feküdjön stabil, egyenes felületen. Használj ragasztópisztolyt, és minden egyes darab gyöngyöt, követ, strasszot egyenként ragassz fel a keretre. Így biztosan stabilan fog tartani.  

Fontos, hogy legyenek pót gyöngyök, kövek, strasszok, mert felragasztva, főleg, ha a keret nem szabályos, akkor a tervezetünk minimálisan módosulni fog a ragasztás során. Az így keletkezett hiányosságokat a pót darabokkal be tudjuk tölteni. 

kézműves tükör

Miután elkészültünk, hagyjuk a tükröt a sík felületen száradni legalább 1 napig, aztán már csomagolhatjuk is az elkészült ajándékot.

ékszer készítés

Jó munkát, vidám alkotást.
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.