Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ékszer tükör

Készíts egyedi ékszertükröt ajándékba. Lepd meg egy olyan különlegességgel szeretteidet, amelyet magad alkottál kizárólag neki.
Tetszik? Oszd meg!

ékszer tükör

Néz szét az ékszereid között. Ha szereted a bizsukat, akkor biztosan akad olyan közöttük, amelyet már nem hordasz, de szépek a gyöngyök, kövek, strasszok rajta, ezért nem dobtad ki. Vagy ha nincs ilyened, akkor menj el egy turiba, vagy ki a bolhára, ahol válogathatsz a filléres bizsuk, díszkövek között.

Készítsd elő a gyöngyöket, díszköveket, strasszokat. Szedd darabjaira a láncokat, és pakold szét az apró elemeket. Mérd fel, miből gazdálkodhatsz.

Válaszd ki a tükröt, amelyet díszíteni szeretnél. Természetesen lehet ez egy képkeret is. Ebből is választhatsz egy már meglévő darabot, de vásárolhatsz is IKEA-ban, egyéb helyeken kiváló alapokat.

Tervezd meg a keretet. Nézd meg, milyen színeket szeretnél használni, és milyen elrendezésben.

Rajzold körbe a keretet egy újságpapíron, jelöld be a keret szélességét, és láss hozzá a tervezésnek. Rakd ki a köveket, gyöngyöket egy lapos felületen úgy, ahogy majd fel szeretnéd velük díszíteni a keretet. Rakosgasd addig a darabokat, amíg biztos leszel abban, hogy megtaláltad a szemednek legjobban tetsző elrendezést.

Mielőtt nekiállsz feldíszíteni a keretet, ellenőrizd az akasztót is. Ha falra szeretnéd majd tenni a tükröt, fontos, hogy elég erős akasztó legyen a kereten. Ha úgy látod, nem fogja elbírni a díszítéssel keletkező plusz súlyt, akkor szerelj rá másik akasztót. 

ékszertükör készítés

Most már nekiállhatsz a díszítésnek. A keret feküdjön stabil, egyenes felületen. Használj ragasztópisztolyt, és minden egyes darab gyöngyöt, követ, strasszot egyenként ragassz fel a keretre. Így biztosan stabilan fog tartani.  

Fontos, hogy legyenek pót gyöngyök, kövek, strasszok, mert felragasztva, főleg, ha a keret nem szabályos, akkor a tervezetünk minimálisan módosulni fog a ragasztás során. Az így keletkezett hiányosságokat a pót darabokkal be tudjuk tölteni. 

kézműves tükör

Miután elkészültünk, hagyjuk a tükröt a sík felületen száradni legalább 1 napig, aztán már csomagolhatjuk is az elkészült ajándékot.

ékszer készítés

Jó munkát, vidám alkotást.
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.
Fürdőszobába, hobby sarok díszítésére, és persze tárolásra, rendszerezésre ötletes, és helyes ajándék a hímzőkerettel készült tároló.
A vintage stílus hangulatával, nyugodt színeivel hódít a világban. A békebeli időket felidéző alkotások nem véletlenül a nők kedvencei.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
A gyertyatartók sok nőnek okoznak örömet. A tűz fénye megnyugtató, békés hangulatot áraszt. Egy pohár forró teával a kézben szívesen elnézegetjük.
Az ékszerek, mint ajándékok kimeríthetetlen tárházai az ünnepeknek. Minden nő vásárol újabb ruhadarabokat, ezekhez pedig újabb, és újabb kiegészítők illenek.
A nők kedvelik a praktikus, és igényes kiegészítőket, melyek megkönnyítik a holmik rendszerezését.