Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Drót medál gyöngyökkel

Készíts ékszert az ünnepelt nőnek, ha Ő szereti a nyakláncokat váltogatni, és minden ruhájához a legalkalmasabb kiegészítőket felvenni.
Tetszik? Oszd meg!

drót szív medál gyöngyökkel

A hobbi boltokban tudsz vásárolni különböző színű, és vastagságú drótokat. Ha először dolgozol vele, akkor puhábbal kezdd, azért, hogy megtapasztald a dróthajlítás lépéseit.

Szerezz be egy barkács nagyáruházban, vagy boltban néhány száz forintért egy kicsi kúp fogót, és egy kicsi drótvágót. Ha beleszeretsz a dróthajlításba, akkor ezeket gyakran fogod használni.

Válaszd ki a gyöngyöket, amelyekkel dolgozni szeretnél.

Mindig apró darabokban haladj, és óvatosan hajlítsd a részleteket. Ha szeretnéd, eleinte sablont is használhatsz, amire előrajzolod az elkészíteni szándékozott formát, így lépésről lépésre hozzá igazíthatod a művedet.

Nézd meg a képet. A drót hajlítást a bal oldali spirál hajlítással kezdd. Ha a szív egyik fele meg van, akkor hajlítsd meg az alsó csúcsot. Hajlítsd meg a szív máik ívét is, és még mielőtt ráhurkolod a kezdő oldalra a szív végét, fűzd fel a gyöngyöket. Most már hurkolhatod a drót végét.

A felesleges drótot mindig csak a végén vágd le.

Az akasztó részt elkészítheted a drótból magad is, de vehetsz szereléket a hobbi boltban is.

Ez a kis medál jól mutat egy vékony ezüstözött láncon, de egy szép, a gyöngyökkel harmonizáló színű selyem szalag is helyettesítheti a láncot.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.
Fürdőszobába, hobby sarok díszítésére, és persze tárolásra, rendszerezésre ötletes, és helyes ajándék a hímzőkerettel készült tároló.
A vintage stílus hangulatával, nyugodt színeivel hódít a világban. A békebeli időket felidéző alkotások nem véletlenül a nők kedvencei.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.