Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Díszpárna csigák

Ezek a kis kézműves csigák olyan édesek, és akár egy egész sorozatot készíthetsz belőle, hogy mindenkit megajándékozhass.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék csiga

Készíthetsz tengerész csigát, vintage csigát, tűpárna csigát, kínai csigát, amit csak akarsz. A lényeg a változatosság.

Válasz ki az anyagot a csiga testéhez, és a házához.

Vágd ki az anyagot a képen látható minta rajz segítségével.

színes csigák

Varrd össze kézzel, vagy géppel a széleket, fordítsd vissza az anyagot, és vatelinnel, vagy szivacs törmelékkel töltsd fel a csigát.

varrj csigát

Varrd be a töltő rést, aztán kezdheted a díszítést. Filccel, vagy fonalból varrj szemet a csigának. A piros pofiját pici rúzs folttal, vagy halvány piros festékes vízzel készítsd el, de vigyázz, hogy nagyon halvány legyen.

Ha a fej elkészült, akkor jöhet a ház díszítése. Varrhatsz rá csipke szoknyát, masnit, gombokat, pici gyümölcsöket, virágokat, vagy párnácskákat. A csiga kaphat a nyakába pici fonal masnit, vagy medált, esetleg gyöngyöt.

Ha azt akarod, hogy a csiga ne dőljön el, akkor a teste mindkettő oldalára varrj nagyobb gyöngyöket. Ezek megtámasztják a kis figurát.

Nézd, itt van néhány minta:

ajándék készítés

saját kézzel ajándék

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.