Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Saját készítésű ajándék gyerekeknek

Készíts ajándékot régi, elfeledett színes ceruzákból. Teljes kis ékszer készletet alkothatsz a fiók mélyén pihenő, már nem használt színesekből.
Tetszik? Oszd meg!

Ezeket az ajándékokat kis segítséggel a gyerekek is elkészíthetik testvérüknek, barátjuknak.

Ceruza nyaklánc

Mi kell hozzá:

- színes ceruzák

- kis fűrész

- finom csiszolópapírral

- mini fúró

- zsinór, vagy fonal a nyaklánchoz

- faragasztó

- biztosítótű a brosshoz

Ceruza darabok

Fűrészeld fel egyenletes részekre a ceruzákat. A faragott végeken hagyj meg 2 - 2,5 cm hosszú mini ceruzákat. Fúrd ki az egyes darabokat mini fúróval.

Színes ceruza

Miután kész a sok sok színes, lefűrészelt nyaklánc szemecske, mindegyiket le kell simítani a csiszoló papírral.

Ceruza lánc

Végül fűzzük fel a darabkákat a fonalra, és kész is a ceruza nyaklánc.

Rajzolós nyaklánc

Most lesz szükségünk a mini ceruzákra. Ezeket is megfúrjuk, lesimítjuk csiszolópapírral, és ezt is felfűzzük nyakláncnak.

Ceruza bross

A ceruza brosshoz ragasszuk össze faragasztóval a darabkákat olyan formára, amilyenre tetszik, aztán hagyjuk megszáradni. Miután megszáradt, ragasszuk rá a biztosító tűt, és kész is a ceruza bross.

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.