Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lego kulcstartó

Ha szereti a gyerek a legot, akkor örülni fog minden olyan kiegészítőnek, ami legoból van, lego formájú. Próbáljuk ki.
Tetszik? Oszd meg!

lego ajándékok készítése

Ott, ahol legozik a gyerek, általában sok sok darab gyűlik fel idővel. Ráadásul hozzá lehet jutni használt legokhoz jó áron bolhapiacon, aukciós oldalakon. Így, ha nem akarjuk az otthoni készleteket megcsapolni, vegyük meg olcsóbban, használtan a szükséges darabokat. Így ráadásul olyan színeket válogatunk össze, amilyet csak akarunk.

Ha előkészítettük a darabokat, szükségünk lesz még kis fúróra, 2 db csavarra, 2 db tipire, és vastag zsinórra, kulcstartó karikákra.

Első lépésként építsük fel a lego darabokból a kulcstartó táblát a kis kulcstartókkal. Így látni fogjuk, melyik legon hol kell lyukat fúrni.

Vonalzó, és alkoholos filc segítségével jelöljük be a pontokat, ahol majd átfúrjuk a lego darabokat.

A táblán is jelöljük be azt a két pontot, ahol át fogjuk fúrni. Ezek nagyobb lyukak legyenek majd, amelyeken a csavarokat át tudjuk dugni, mert ezzel fogjuk a falra rögzíteni a kulcstartó táblát.

Fúrjuk ki a lyukakat. A kis lego darabokba fűzzünk zsinórt, aminek, a két végét szoros csomóval összekötjük. Érdemes csomózás után levágni a hosszú zsinórról a kis darabot, mert így könnyebben dolgozunk vele. Végül tegyük fel a kulcstartó karikát a zsinórra, és tegyük a helyére a táblán a kis kulcstartót. Készítsük el az összes darabot, majd ha elkészült a teljes kulcstartó tábla, csomagoljuk be szépen, tegyük a csomagba a csavarokat, és a tipliket is. Most már átadható az ajándékunk. 

ajándékötletek legoból

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
Készíts marionett bábut a gyereknek, hadd játssza el a kedvenc történeteit, és élvezze a marionett figurák vidám, vicces mozgását.
A csocsó játékot sokan szeretik. Még azok a gyerekek, felnőttek is, akik a fociért esetleg nincsenek oda. Készíts a gyerekeknek csocsó asztalt kartondobozból.