Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karton kastély készítés

Készíts a gyermekednek könnyen szétszedhető, kis helyet foglaló, egyszerű kastélyt kartonból. Ezzel a díszlettel sokféle játékot játszhat a gyermek, más más helyszíneken.
Tetszik? Oszd meg!

kastély kartonból

Ezt az ötletet Merrilee blog oldalán találtam. Összecsukható könyv formában elkészíthető várat kerestem, mert az a megoldás is könnyen kezelhető, és ha a kartonlapokat ragasztószalaggal rögzíted egymáshoz, könyv formában összecsukhatóvá készíted el, akkor még több helyszínt készíthetsz, és még kisebb helyet foglal a gyerekszobában. Nos, olyat nem találtam, de ez az egymásba rakható, négy helyszínes megoldás is nagyon praktikus, és ötletes. Merrilee weboldalán még több képet látsz a kastélyról.

A sablon, vagy saját ötlet alapján rajzold meg a vár körvonalait. Mindenképpen szikét használj a vágáshoz, mert így szép, szabályos széleket tudsz vágni. A közepére ügyelj. Az egyik kartonon felülről vágj belőle ki egy, a karton vastagságával megegyező szélességű vékony csíkot a karton középvonaláig, a másik kartonlapból alulról vágj ki egy a másikkal megegyező méretű csíkot a karton középvonaláig. Így tudod majd stabilan egymásba illeszteni a két részt.

lap vár készítés

vár sablon

kastély sablon

Rakd egymásba a két kivágott kartont, és nézd meg, hogy kell e még vágni, igazítani az illesztéseken. Ha azzal végeztél, akkor számozd be az egymás mellé kerülő oldalakat, hogy a kifestésnél, díszítésnél biztosan a megfelelő oldalakat készítsd el egymás mellé.

Szedd szét a kartont, majd kezdd el a díszítést. Először grafittal rajzold meg a berendezést, majd színes papírból, vagy akril festékkel készítsd el a kastélyt. Ha egyedül csinálod a várat, akkor szuper ajándék lehet belőle, ha együtt készítitek a gyerekkel, akkor nagyon jó kis közös időtöltés.

karton kastély otthon

Karton vár otthon

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.