Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Játékbaba csipeszből

A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.
Tetszik? Oszd meg!

csipesz balerina

Az alapanyag a kerek fejű facsipesz.  11 cm hosszú, és a neten 50 darabos csomagban 2000 Ft körüli összegért tudsz venni, ha otthon, vagy közeli boltban nem találsz ilyet.

Ebből aztán sok sok kis figurát tudsz készíteni. Lehet belőle lányoknak balerina, tündér, vagy akár egy egész család baba, fiúknak Batman, Superman, stb.

A csipeszek fából vannak, így könnyen festhetőek akril festékkel. Filccel is színezhetsz, ezt pedig érdemes lelakkozni utána, mert így nem fog meg semmit. De akár decoupage technikával is adhatsz arcot a babáknak.

Ha megfestetted a baba arcát, testét, akkor felöltöztetheted apró anyag darabokból készített ruhácskákkal, tündérszárnyakkal, koronával, palásttal, vagy éppen pom pom szoknyácskával, esetleg krepp papírból készült szoknyával, stb. Ez már a fantáziádon, és a gyerek kedvencein múlik. Összeszedtem a netről néhány ötletet fiúknak, lányoknak vegyesen. Nézegesd meg, aztán alkosd meg a saját babáitokat:

csipesz baba család

csipesz batman

csipesz tündér

csipesz superman

csipesz babák

csipesz tündér falikép

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.