Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Játékbaba csipeszből

A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.
Tetszik? Oszd meg!

csipesz balerina

Az alapanyag a kerek fejű facsipesz.  11 cm hosszú, és a neten 50 darabos csomagban 2000 Ft körüli összegért tudsz venni, ha otthon, vagy közeli boltban nem találsz ilyet.

Ebből aztán sok sok kis figurát tudsz készíteni. Lehet belőle lányoknak balerina, tündér, vagy akár egy egész család baba, fiúknak Batman, Superman, stb.

A csipeszek fából vannak, így könnyen festhetőek akril festékkel. Filccel is színezhetsz, ezt pedig érdemes lelakkozni utána, mert így nem fog meg semmit. De akár decoupage technikával is adhatsz arcot a babáknak.

Ha megfestetted a baba arcát, testét, akkor felöltöztetheted apró anyag darabokból készített ruhácskákkal, tündérszárnyakkal, koronával, palásttal, vagy éppen pom pom szoknyácskával, esetleg krepp papírból készült szoknyával, stb. Ez már a fantáziádon, és a gyerek kedvencein múlik. Összeszedtem a netről néhány ötletet fiúknak, lányoknak vegyesen. Nézegesd meg, aztán alkosd meg a saját babáitokat:

csipesz baba család

csipesz batman

csipesz tündér

csipesz superman

csipesz babák

csipesz tündér falikép

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
Készíts marionett bábut a gyereknek, hadd játssza el a kedvenc történeteit, és élvezze a marionett figurák vidám, vicces mozgását.
A csocsó játékot sokan szeretik. Még azok a gyerekek, felnőttek is, akik a fociért esetleg nincsenek oda. Készíts a gyerekeknek csocsó asztalt kartondobozból.