Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Illatpárna ajándékba

Ajándékozz illatpárnát. Mi az az illatpárna?. Attól függ, kinek ajándékozod. Lehet olyan, mint egy díszpárna, vagy egy mint egy puha játék.
Tetszik? Oszd meg!

illatpárna ajándékba

Döntsd el, hogy kinek szeretnéd ajándékozni az illatpárnát, és ennek megfelelően válaszd ki a formát, és a méretet. Az illatpárna lehet kicsi, de lehet egészen nagy párna is. Éppen úgy kell elkészítened, mint egy díszpárnát.

Megrajzolod egy papírra a párna formát, ehhez igazítva megrajzolod a díszítő mintákat is. Házikónál az ablakokat, tetőt, stb, madárnál a szemeket, szárnyakat, csőrt, stb. Kivágod a papírból a formákat, és ezt használod sablonként.

Körberajzolod a kiválasztott anyagokon a sablonokat, és elkezded összeállítani a párnát. Először felvarrod a mintákat az alap formára, majd összevarrod a párna elejét, és hátulját. A gyógynövényboltokban tudsz vásárolni illatos szárított gyógynövényeket. Vegyél hozzá ugyanolyan illatú illóolajat is, és mielőtt a szárított növényt kis szövet zsákocskába teszed, csöpögtess rá illóolajat. A kis zsákocskákat is megvarrhatod magad.

Ha kész a díszpárna huzat, és a szárított növénykés zsákocska, akkor már csak az összeállítás maradt. Ezt megteheted több módon is.

1 - Töltsd meg a párnát töltőanyaggal, tedd bele az illat zsákot, és varrd le a lyukat.

2 - A párna egyik oldalára varrj zippzárat, és akkor rendszeresen cserélni lehet az illatpárnát.

3 - Varrj a párna hátuljára egy belső zsebet, amelyet pici zippzárral, vagy tépőzárral zársz le, és ebben tudod cserélni az szárított növényes zsákocskát anélkül, hogy a díszpárnához hozzá kellene nyúlnod.

ajándék illatpárna

ajándék illatpárna készítés

A párna formája bármilyen lehet. Keresgélj a neten, mert van ott ezer ötlet.

ajándékba illatpárna

ajándék párna

Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.