Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Illatpárna ajándékba

Ajándékozz illatpárnát. Mi az az illatpárna?. Attól függ, kinek ajándékozod. Lehet olyan, mint egy díszpárna, vagy egy mint egy puha játék.
Tetszik? Oszd meg!

illatpárna ajándékba

Döntsd el, hogy kinek szeretnéd ajándékozni az illatpárnát, és ennek megfelelően válaszd ki a formát, és a méretet. Az illatpárna lehet kicsi, de lehet egészen nagy párna is. Éppen úgy kell elkészítened, mint egy díszpárnát.

Megrajzolod egy papírra a párna formát, ehhez igazítva megrajzolod a díszítő mintákat is. Házikónál az ablakokat, tetőt, stb, madárnál a szemeket, szárnyakat, csőrt, stb. Kivágod a papírból a formákat, és ezt használod sablonként.

Körberajzolod a kiválasztott anyagokon a sablonokat, és elkezded összeállítani a párnát. Először felvarrod a mintákat az alap formára, majd összevarrod a párna elejét, és hátulját. A gyógynövényboltokban tudsz vásárolni illatos szárított gyógynövényeket. Vegyél hozzá ugyanolyan illatú illóolajat is, és mielőtt a szárított növényt kis szövet zsákocskába teszed, csöpögtess rá illóolajat. A kis zsákocskákat is megvarrhatod magad.

Ha kész a díszpárna huzat, és a szárított növénykés zsákocska, akkor már csak az összeállítás maradt. Ezt megteheted több módon is.

1 - Töltsd meg a párnát töltőanyaggal, tedd bele az illat zsákot, és varrd le a lyukat.

2 - A párna egyik oldalára varrj zippzárat, és akkor rendszeresen cserélni lehet az illatpárnát.

3 - Varrj a párna hátuljára egy belső zsebet, amelyet pici zippzárral, vagy tépőzárral zársz le, és ebben tudod cserélni az szárított növényes zsákocskát anélkül, hogy a díszpárnához hozzá kellene nyúlnod.

ajándék illatpárna

ajándék illatpárna készítés

A párna formája bármilyen lehet. Keresgélj a neten, mert van ott ezer ötlet.

ajándékba illatpárna

ajándék párna

Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
Készíts marionett bábut a gyereknek, hadd játssza el a kedvenc történeteit, és élvezze a marionett figurák vidám, vicces mozgását.
A csocsó játékot sokan szeretik. Még azok a gyerekek, felnőttek is, akik a fociért esetleg nincsenek oda. Készíts a gyerekeknek csocsó asztalt kartondobozból.