Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hajráf, hajcsat tartó

A kislányoknak sok sok hajbavalója van, és mindig örülnek egy egy új darabnak. Ha ezeket nem tudod hova tenni, ajándékozd meg egy szép fali tartóval.
Tetszik? Oszd meg!

hajráf tartó

Vegyél egy 60-70 cm hosszú egyszínű szélesebb szalagot, és egy vékonyabb, színes szalagból 2-3 méter hosszúságú darabot. A vastag szalag lesz a kis fali tartó alapja. A vékonyabb szalagot használd arra, hogy kialakítod a tartókákat.

Ha nincs varrógéped, akkor kézzel is meg tudod varrni ezt az apróságot, de ha van varrógéped, akkor használd azt.

Alulról kezd a varrást. Gombostű segítségével rögzítsd a szalagokat egymáshoz, mert így könnyebben varrsz.

A vékony szalagot tedd a vastag szalag aljára, és színével a vastag szalag felé fordítva varrd fel a végét. Ez a vég a vastag szalag felső része felé forduljon. Így, ha visszahajtod a vékony szalagot, megkapod az első tartóka ívét.

A levarrástól számított 10-12 cm-rrel feljebb rögzítsd gombostűvel a vékony szalagot, és hajtsd vissza. Az így egymásra fordított szalagot varrd hozzá az alsó, vastag szalaghoz. Ha készen vagy, hajtsd vissza a vékony szalagot. Most már van kettő tartóka íved. Így folytasd a tartóka ívek kialakítását. A varrás csíkok legyenek mindig ugyanakkora távolságra (10-12 cm).

Miután kialakítottad az összes tartóka ívet, varrd le úgy a tetején a szalagokat, hogy egy fa, vagy fém karikát belevarrsz. Így akasztója is lesz a művednek.

Végül díszítsd masnival, formagombokkal, vagy egy kis textil virággal a hajráf tartó tetejét.


A képek segítenek megérteni a leírást :) 

fali tartó gyerekeknek

hajpánt tartó kislányoknak

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
Készíts marionett bábut a gyereknek, hadd játssza el a kedvenc történeteit, és élvezze a marionett figurák vidám, vicces mozgását.
A csocsó játékot sokan szeretik. Még azok a gyerekek, felnőttek is, akik a fociért esetleg nincsenek oda. Készíts a gyerekeknek csocsó asztalt kartondobozból.
A háztartásban összegyűlik sok felesleges tárgy, amiből színes játékokat készíthetünk a gyerekeknek, vagy akár velük együtt. Ilyen a sok műanyag kupak, és gomb is.