Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hajráf, hajcsat tartó

A kislányoknak sok sok hajbavalója van, és mindig örülnek egy egy új darabnak. Ha ezeket nem tudod hova tenni, ajándékozd meg egy szép fali tartóval.
Tetszik? Oszd meg!

hajráf tartó

Vegyél egy 60-70 cm hosszú egyszínű szélesebb szalagot, és egy vékonyabb, színes szalagból 2-3 méter hosszúságú darabot. A vastag szalag lesz a kis fali tartó alapja. A vékonyabb szalagot használd arra, hogy kialakítod a tartókákat.

Ha nincs varrógéped, akkor kézzel is meg tudod varrni ezt az apróságot, de ha van varrógéped, akkor használd azt.

Alulról kezd a varrást. Gombostű segítségével rögzítsd a szalagokat egymáshoz, mert így könnyebben varrsz.

A vékony szalagot tedd a vastag szalag aljára, és színével a vastag szalag felé fordítva varrd fel a végét. Ez a vég a vastag szalag felső része felé forduljon. Így, ha visszahajtod a vékony szalagot, megkapod az első tartóka ívét.

A levarrástól számított 10-12 cm-rrel feljebb rögzítsd gombostűvel a vékony szalagot, és hajtsd vissza. Az így egymásra fordított szalagot varrd hozzá az alsó, vastag szalaghoz. Ha készen vagy, hajtsd vissza a vékony szalagot. Most már van kettő tartóka íved. Így folytasd a tartóka ívek kialakítását. A varrás csíkok legyenek mindig ugyanakkora távolságra (10-12 cm).

Miután kialakítottad az összes tartóka ívet, varrd le úgy a tetején a szalagokat, hogy egy fa, vagy fém karikát belevarrsz. Így akasztója is lesz a művednek.

Végül díszítsd masnival, formagombokkal, vagy egy kis textil virággal a hajráf tartó tetejét.


A képek segítenek megérteni a leírást :) 

fali tartó gyerekeknek

hajpánt tartó kislányoknak

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.