Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fa spatula játékház

Kisfiúknak, kislányoknak egyaránt jó ajándék egy saját készítésű házacska, amivel játszani tudnak, babázni, autókat parkolni, stb.
Tetszik? Oszd meg!

Fa spatula játékház

A házat fa spatulából készítették. Ilyen spatulát, vagy jégkrém pálcikát különböző méretekben lehet venni a neten, illetve helyenként gyógyszertárakban, kozmetikai kiegészítőket árusító boltokban.

A legegyszerűbb háztól az összetett emeletes épületekig sok minden el lehet készíteni ezekből a pálcikákból.

játék spatulából

Erős ragasztóval, például pisztoly ragasztóval stabil építményeket készíthetsz, még akár kisállat házacskákat is hörcsögnek, tengerimalacnak. Natúr állapotban is szépek, de ha a gyermeknek kedve van, ki is festheti a házacskát.

Itt egy egyszerű kis házacska elkészítésének a lépéseit látod. Talán az első “építkezést” érdemes egy ilyennel kezdeni, aztán ha tetszik a gyereknek, akkor egész városkát lehet építeni neki, vagy vele, sőt bútorokkal is kiegészíthetitek az épületet.

pálcika faház

babaház készítés

játék készítés

saját kézzel játék otthon

ajándék készítés gyerekeknek

Ha nyitható ajtókat, ablakokat szeretnél bele tenni, akkor erős papír ragasztó szalagot ragassz lazán a belső illesztésekre, így nyitható lesz minden.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.