Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fa spatula játékház

Kisfiúknak, kislányoknak egyaránt jó ajándék egy saját készítésű házacska, amivel játszani tudnak, babázni, autókat parkolni, stb.
Tetszik? Oszd meg!

Fa spatula játékház

A házat fa spatulából készítették. Ilyen spatulát, vagy jégkrém pálcikát különböző méretekben lehet venni a neten, illetve helyenként gyógyszertárakban, kozmetikai kiegészítőket árusító boltokban.

A legegyszerűbb háztól az összetett emeletes épületekig sok minden el lehet készíteni ezekből a pálcikákból.

játék spatulából

Erős ragasztóval, például pisztoly ragasztóval stabil építményeket készíthetsz, még akár kisállat házacskákat is hörcsögnek, tengerimalacnak. Natúr állapotban is szépek, de ha a gyermeknek kedve van, ki is festheti a házacskát.

Itt egy egyszerű kis házacska elkészítésének a lépéseit látod. Talán az első “építkezést” érdemes egy ilyennel kezdeni, aztán ha tetszik a gyereknek, akkor egész városkát lehet építeni neki, vagy vele, sőt bútorokkal is kiegészíthetitek az épületet.

pálcika faház

babaház készítés

játék készítés

saját kézzel játék otthon

ajándék készítés gyerekeknek

Ha nyitható ajtókat, ablakokat szeretnél bele tenni, akkor erős papír ragasztó szalagot ragassz lazán a belső illesztésekre, így nyitható lesz minden.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Születésnapi ajándékok gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
Készíts marionett bábut a gyereknek, hadd játssza el a kedvenc történeteit, és élvezze a marionett figurák vidám, vicces mozgását.
A csocsó játékot sokan szeretik. Még azok a gyerekek, felnőttek is, akik a fociért esetleg nincsenek oda. Készíts a gyerekeknek csocsó asztalt kartondobozból.