Szülinapi ajándék ötletek gyerekenek

100+ elem - Ajándék ötletek születésnapra! Születésnapi ajándékok fiúknak, szülinapi ajándékok lányoknak!

Tetszik? Oszd meg!

A gyerekek még minden apró meglepetésnek őszintén örülnek. Bármilyen ajándékot szívesen fogadnak, főleg, ha azt a felnőtt kizárólag nekik, rájuk gondolva ... tovább

... készíti.

Ha őket is bevonjuk az alkotásba, és hagyjuk kibontakozni a képzeletét, vele töltjük az időnket, ezt ezerszeres szeretetbombaként kapjuk vissza.

Egy kis segítséggel szép, ötletes, színes ajándékok készülhetnek a gyerekeinknek, gyerekeinkkel. Ebben a bloggyűjteményben olyan ajándék ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek még vidámabbá, egyedivé varázsolhatják gyermekeink birodalmát, játékgyűjteményét, és ha velük együtt készítjük az ajándékokat, akkor segítenek a kis alkotók fantáziáját megmozgatni. A szülők, nagyszülők számára is érdekes ötletek lehetnek itt, hiszen nekünk se mindegy, hogy a gyermekeink mivel töltik ki a szabadidejüket, mivel játszanak. Mi magunk is becsatlakozhatunk a kis alkotókhoz, és így velünk együtt tanulhatják az egyes technikákat, az alkotás örömét. Sőt, azt hiszem, bőven tanulhatunk tőlük mi felnőttek is. Hiszen egy gyerek fantáziája határtalan. Mutass neki egy apró gondolat indítót, és nézd meg, mi lesz belőle. Festhetnek a kis kezek, készíthetnek gyurma figurákat, kivághatnak, ragaszthatnak, barkácsolhatnak, sőt, akár új formába önthetik a régi játékaikat.

Igyekszünk olyan alkotásokat bemutatni, amelyek nem kívánnak komoly anyagi befektetést. Sokszor elég szétnézni otthon, összeszedni a kiürült dobozokat, régi gombokat, csipeszeket, stb, és már kezdődhet is a vidám családi délután. Próbáljatok ki együtt minél több ötletet, és készítsétek együtt az ajándékokat, kis szoba dekorációkat.

Jó munkát vidám alkotást mindenkinek!

Ajándék ötleteink

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A nyomda, a pecsét készítés régóta kedvelt játéka a gyerekeknek, sőt, bizonyos formában a nagyobbacskáknak is. Éppen ezért, ajándék ötletnek is kiváló.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
Készíts marionett bábut a gyereknek, hadd játssza el a kedvenc történeteit, és élvezze a marionett figurák vidám, vicces mozgását.
A csocsó játékot sokan szeretik. Még azok a gyerekek, felnőttek is, akik a fociért esetleg nincsenek oda. Készíts a gyerekeknek csocsó asztalt kartondobozból.
A háztartásban összegyűlik sok felesleges tárgy, amiből színes játékokat készíthetünk a gyerekeknek, vagy akár velük együtt. Ilyen a sok műanyag kupak, és gomb is.
A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.
Készíts a gyermekednek könnyen szétszedhető, kis helyet foglaló, egyszerű kastélyt kartonból. Ezzel a díszlettel sokféle játékot játszhat a gyermek, más más helyszíneken.
Készíts ajándék meglepetés csomagot sok sok lufiból a gyereknek. Ezzel biztosan sikerül meglepnek, és boldoggá tenned őt.
Azok a kisfiúk, akik szeretik az autókat, és van is belőle egy halom nekik, biztosan nagyon örülnek egy ajándék garázsnak, amiben a kedvencek parkolhatnak.
Készítsd el süthető gyurmából a gyermeked kedvenc mesehőseit, és ajándékozd meg a kis figurákkal szülinapján.
Készíts gyermekednek természetes anyagokból játékot születésnapjára. Az uszadékfából akár vízre bocsájtható vitorlás is készülhet.
Ajándékozz a gyereknek malacperselyt, hadd kezdje el tanulni piciben a pénzzel való bánást. Gyűjtse össze az aprót a vicces figurában.
Készíts ajándékba madáretetőt pet palackból. Lehet ez a madáretető egy dekoráció, de lehet igazi, amit a szabadba akasztatok ki egy fára.
A gyerekeknek ajándékozhatsz olyan dolgokat, amelyek meghozzák a kedvüket a hétköznapi, de fontos tevékenységekhez.
A saját cukorka, rágó, és csoki adagoló minden gyerek álma, akár kicsi, akár nagy. Most megajándékozhatod vele.
Készíts kislányodnak születésnapjára, vagy egyéb alkalomra ajándékba színes charmokkal feldíszített karkötőt.
Kisfiúknak, kislányoknak egyaránt jó ajándék egy saját készítésű házacska, amivel játszani tudnak, babázni, autókat parkolni, stb.
A hűtőszekrényre a jegyzetekhez mindig szükségünk van egy tollra, ami könnyedén elkeveredik. Készítsd el ezt a kis elefántot, és mindig kéznél lesz a toll.
Ha a Te gyermeked, vagy rokon gyermek, esetleg ismerős gyermek rajong az Dühös Madarakért, akkor ajándékozd meg őt a figurákkal.
Szinte minden kisgyereknek van olyan korszaka, amikor a kisfiúk a katonáikkal, a lányok a babáikkal mesélnek maguknak.
A kislányoknak sok sok hajbavalója van, és mindig örülnek egy egy új darabnak. Ha ezeket nem tudod hova tenni, ajándékozd meg egy szép fali tartóval.
Készítsünk gyermekünknek, vagy vele együtt a kiürült flakonokból új játékokat. Maga az alkotás öröme is jó érzés, hát még a mosolygó arcocskák.
A kislányok többsége szeret babázni, vagy apró műanyag állatokkal játszani. Készítsünk a kis kedvenceknek babaházat.
Készíts egyedi pólót ajándékba a gyermekednek, unokádnak, rokon gyerekeknek. Néhány apró díszítéssel, rajzokkal nagy sikered lehet.
Ezt az ajándékot Te magad is elkészítheted gyermekednek, vagy együtt is kitalálhatjátok, milyen óra legyen a szobája falán.
Ha nálatok is dúl az Angry birds őrület, és van otthon jó adag lego, akkor ez a bejegyzés neked is szól. Hogyan készítsünk Angry birds-öt?
Ha szereti a gyerek a legot, akkor örülni fog minden olyan kiegészítőnek, ami legoból van, lego formájú. Próbáljuk ki.
Ajándékozz illatpárnát. Mi az az illatpárna?. Attól függ, kinek ajándékozod. Lehet olyan, mint egy díszpárna, vagy egy mint egy puha játék.
A buborékfújás nem csak a gyerekekenek szórakoztató. Igazából elvarázsol mindenkit, ahogy a napfény megcsillan a fényes falán, és száll a magasban...
Készíts gyermekeddel madáretetőt. Ez a madáretető lehet egy helyes kis szobadísz, de készíthettek kültérit is.
Ajándékozz gyermekednek Lego ékszereket. A Lego évtizedek óta apáról fiúra, most már kislányra is szálló építő, alkotó játék.
A gyurma az egyik legjobb ajándék a gyerekeknek, akár fiú, akár lány. Formálhatja, alakíthatja, gyűrheti, gyúrhatja. Készíts neki ajándékba saját gyurmát otthon.
Készíts a gyermekednek ajándékcsomagot, amelyben a saját tündér kertje megépítéséhez gyűjtesz össze apróságokat.
Színes, vidám, egyedi ajándékoknak mindenki örül. Lepd meg szeretteidet olyan ajándéktárgyakkal, amiket magad készítesz.
Készíts ajándékba varázspálcát a gyerekeknek. Imádni fogják, és ha eltörik a játék hevében, akkor pótolni tudod. Ez ám a varázslat.
Készíts ajándékot régi, elfeledett színes ceruzákból. Teljes kis ékszer készletet alkothatsz a fiók mélyén pihenő, már nem használt színesekből.
Készíts a gyerekszobába rongyszőnyeget. Használj hozzá hullahopp karikát, és kinőtt, színes pólókat. Minél színesebb, annál vidámabb.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!