Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ülőpárna futószőnyegből

Sokan szeretik, sok mindenre használható, és igazán helyes kiegészítője lehet egy szobának ez a kis ülőpárna.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék párnák

Ha van varrógéped, és kicsit tudsz varrni, akkor ezt az ülőpárnát könnyedén el tudod készíteni.

Az alapja egy sűrű szövésű, nem túl vastag, de tartós anyagú futószőnyeg. Az IKEA-ban lehet venni ilyet 3000 Ft körül. Csíkos anyag, több színben. Ebből 40x40-es, 18 cm magas ülőpárnát tudunk varrni.

A méreteket mindenképpen az általad használt alapanyag méreteihez igazítsd. A futószőnyeg azért jó, mert nem kell annyit vagdosni. Persze a széleken meg kell csinálni a bevarrásokat, mert így lesz szép, de azért nem mindegy, hogy csak összehajtod az anyagot, és oda vissza átvarrod, vagy darabokból állítasz össze minden oldalt.

Döntsd el az elején, hogy befelé varrott párnát szeretnél, vagy díszperemet akarsz adni neki, mert ennek megfelelően kell varrnod az anyagot kifordítva, vagy színéről. Ezután ügyelj arra, hogy minden oldal ugyanúgy legyen elkészítve. Azt is megteheted, és talán így a legegyszerűbb, hogy a párna tetejét díszperemmel készíted, az oldalát, és az alját pedig belső varrással.

A képen szereplő párnák belső varrásúak, nincs díszperem rajtuk. 

ülőpárna sablon

ülőpárnák ajándékba

ülőpárna készítés

készíts ajándékot

ajándék készítés

Végül megtöltöd sok sok szivaccsal, vagy egyéb töltőanyaggal a párnát, és már kész is egy új bútordarab. A töltőanyagból tényleg sokat kell használni, hogy szinte kemény legyen a párna, mert csak akkor lehet ülni rajta.

karácsonyi ajándék ötletek

Jó munkát, vidám alkotást!


Az ötletet tőle kaptuk:

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)