Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Söröskupak mozaikkal díszített italhűtő

Gyűjts össze sok sok sörös kupakot a párod kedvenc sör márkáiból, és használd fel ezeket a következő szülinapi ajándék elkészítéséhez.
Tetszik? Oszd meg!

Söröskupak mozaikkal díszített italhűtő

A férfi kedvenc sörének kupakjaival díszített italhűtő személyes, egyedi, és hasznos ajándék, mindamellett biztosan lehetsz benne, hogy nagy örömet jelent a figyelmességed a párodnak. Ez a munka nem kidobott idő.

Szerezz be egy bádog kaspót, vagy tálat. Kézműves boltokban, vagy építkezési áruházakban tudsz venni kis kiszerelésben cement port.

Lehetőleg szabad téren dolgozz, hogy ne maszatold össze a lakást. A cementport a zacskón található használati utasítás szerint használd. Kövesd a bekeverés lépéseit. Vidd fel a bádog kaspó külső felületére a cementet simító lapáttal. Szépen, egyenletesen dolgozd el. Ha ezzel elkészültél, akkor az előre megtervezett módon óvatosan nyomd bele a kupakokat a cementbe. Használhatsz köztes díszítőelemnek kis mozaik csempéket, csészes darabkákat. Formázhatsz konkrét mintát a díszítőelemekből, vagy egyszerű sorminta formájában is felteheted a díszítést. Mindenképpen érdemes még a munka előtt kitalálnod a mintát. Így biztosan sikerül időben befejezned a díszítést.

Miközben díszítesz, használj nedves rongyot a felesleges cement eltávolítására.

Ha végeztél a díszítéssel, akkor hagyd száradni a cementet a zacskóján írtak szerint. A feleslegesen kicsapódó vizet papírtörlővel itasd le időnként a felületről. Így könnyebben szárad.

A munkához érdemes gumikesztyűt használnod, a mit a végén el tudsz dobni, a kezeid pedig tiszták maradnak.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)