Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Söröskupak mozaikkal díszített italhűtő

Gyűjts össze sok sok sörös kupakot a párod kedvenc sör márkáiból, és használd fel ezeket a következő szülinapi ajándék elkészítéséhez.
Tetszik? Oszd meg!

Söröskupak mozaikkal díszített italhűtő

A férfi kedvenc sörének kupakjaival díszített italhűtő személyes, egyedi, és hasznos ajándék, mindamellett biztosan lehetsz benne, hogy nagy örömet jelent a figyelmességed a párodnak. Ez a munka nem kidobott idő.

Szerezz be egy bádog kaspót, vagy tálat. Kézműves boltokban, vagy építkezési áruházakban tudsz venni kis kiszerelésben cement port.

Lehetőleg szabad téren dolgozz, hogy ne maszatold össze a lakást. A cementport a zacskón található használati utasítás szerint használd. Kövesd a bekeverés lépéseit. Vidd fel a bádog kaspó külső felületére a cementet simító lapáttal. Szépen, egyenletesen dolgozd el. Ha ezzel elkészültél, akkor az előre megtervezett módon óvatosan nyomd bele a kupakokat a cementbe. Használhatsz köztes díszítőelemnek kis mozaik csempéket, csészes darabkákat. Formázhatsz konkrét mintát a díszítőelemekből, vagy egyszerű sorminta formájában is felteheted a díszítést. Mindenképpen érdemes még a munka előtt kitalálnod a mintát. Így biztosan sikerül időben befejezned a díszítést.

Miközben díszítesz, használj nedves rongyot a felesleges cement eltávolítására.

Ha végeztél a díszítéssel, akkor hagyd száradni a cementet a zacskóján írtak szerint. A feleslegesen kicsapódó vizet papírtörlővel itasd le időnként a felületről. Így könnyebben szárad.

A munkához érdemes gumikesztyűt használnod, a mit a végén el tudsz dobni, a kezeid pedig tiszták maradnak.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.