Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pohártartó fotel karfára

Egy foci meccs közben a könnyen elérhető sörösdoboz igen kényelmes lehet. Nos, lepd meg a párodat egy könnyen használható pohártartóval.
Tetszik? Oszd meg!

pohártartó fotelkarfára

A fotel karfájára illeszthető pohártartót legjobb, ha fából készíted el. Használhatsz hozzá egy régi fiókot, vagy összeilleszthetsz három fa lapot facsavarral. Ha magad készíted el a pohártartót a három fa lapból, akkor pontosan a saját fotel karfájához tudod igazítani. Ez azért ajánlatos, mert így biztosan nem billen le használat közben.

Mérd le a fotel karfájának a szélességét, és az ülőfelülettől a magasságát. A felső laprész belső szélessége egyezzen meg a fotel karfájának a szélességével, plusz a kiválasztott fa anyag vastagsága mindkettő oldalon. A szárak magassága néhány cm-el legyen rövidebb, mint az ülőfelülettől mért karfa magasság. Ez azért fontos, mert így a fotelba beleülő ember nem mozdítja el a pohártartót, és az stabilan áll.

Egy lapszabászatban vágasd le a szükséges faanyagot, vegyél a csavarboltban 4-6 facsavart, majd a facsavarral rögzítsd egymáshoz a falapokat. Végül ízlésed, és a megajándékozni kívánt férfi ízlése szerint színezd az asztalka felületét. Használhatsz fa festéket, vagy decoupage-olhatod a felületet, esetleg bevonhatod öntapadós tapétával. Ez már rajtad áll.

fotel karfa pohártartó

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)