Mini grillező

Építs mini grillezőt a párodnak, amelyen focimeccs nézés közben is megpiríthatja a pillecukrot, vagy a grill sajtot.
Tetszik? Oszd meg!

asztali grillező készítése

A mini grillező ötlete óriási, azt biztos, hogy aki kapja, azonnal ki akarja majd próbálni, úgyhogy az ajándék mellé rögtön csomagolj egy zacskó pillecukrot, és fa pálcákat is. És ha okosan használjuk egy fém tálcán, akkor nem balesetveszélyes. Persze a gyerek azért ne próbálja ki egyedül.

Mi kell hozzá: egy kis darab keményfa lap, rozsdamentes acélból készült puding csésze, négy darab vastag csavar, és a hozzá való négy anya. (Arra ügyelj, hogy a csavar hosszabb legyen, mint az acél csésze mélysége, mert az acél csészének mindenképpen a levegőben kell lógnia néhány cm-el az asztallap felett a hőmérséklet miatt.)

A Bortartó blogban bemutatott koronafúró készletet kell használnod itt is, mert ezzel tudod kivágni a tálkának a lyukat. A fúróval fúrd ki a négy csavar helyét. A csavarokat rakd a helyére, és az anyákkal rögzítsd stabilan a fa laphoz. A tüzeléshez használj fogpiszkálókat, vagy egy darab faszenet.

ajándék asztali grillező

Jó munkát, vidám barkácsolást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)