Kényelmes medencefotel

A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Tetszik? Oszd meg!

Strand fotel otthon

Lepd meg a párodat, a családod férfi tagjait, vagy a barátodat egy magad készítette strand fotellel, amit a vízbe helyezve kényelmesen elüldögélhet rajta, a lábával irányítva a sodrást. Sőt, ha szeretné, csobbanás közben, a könyökét megtámasztva iszogathatja a kis alkotmányban elhelyezkedve a jéghideg sörét.

Az ajándékod elkészítéséhez szükséged lesz egy kis varrásra is, de ha van varrógéped, akkor ez nem fog gondot okozni. Szerezz be egy darab sátor anyagot, vastag, szűrű szövésű szalag pántot, és egy poliform rudat.

Mérd le a megajándékozni kívánt férfi méreteit előrehajló testtartásban a combközepétől a válla alatt kb 10 cm-ig, illetve a fenék szélességét. Ezen adatok alapján mérd ki a téglalapot, ami az ülőfelület lesz. Hagyj a végére annyi anyagot, amin a kép alapján összehajtva, és megvarrva át tudod csúsztatni a poliform rudat.

Az anyagot szegd be a vastag, stabil anyagú szalag pánttal, a láb felőli oldalra pedig varrj a szalagból két pántot, amit szintén a poliform rúdra fogsz húzni. Ha elkészültél, állítsd össze a strand fotelt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)