Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karniszterből iratrendező férfiaknak

Készíts a férjed, vagy barátod születésnapjára műanyag karniszterekből könyv, iratrendező sort.
Tetszik? Oszd meg!

Karniszterből iratrendező

A férfiak szeretik, ha az őket körülvevő tárgyak némiképpen a nemükhöz illeszkednek. Nem szerencsés őket virágos, pöttyös, nőies cuccokkal körbevenni, mert abból előbb utóbb vita, vagy orrhúzogatás lesz. A műanyag karniszterekből felépített rendező érdekes, vidám színfolt lehet a dolgozószobában, barkácsműhelyben. Könnyű tisztán tartani, elég strapabíró, és vagány. Ráadásul a széleket díszítheted sötét színű ragasztó szalaggal, öntapadós matricával.

Szerezd be a karnisztereket, majd vedd kézbe az első darabot. Egy papírlapot tegyél az oldalára, és a karniszter felületének vonalát követve rajzold meg a vágások vonalának a sablonját. Vágd ki a papír sablont, igazíts a vonalakon ha kell, majd ennek alapján jelöld be a többi karniszteren is a vágás vonalait.

Szikével dolgozz lassan, óvatosan. Így szép szabályos vonalakat tudsz vágni.

Minden vágott felületet dolgozz el finom csiszolópapírral. Ha díszíteni akarod az irattartók széleit, akkor még most tedd meg.

Vágj méretre egy karton, polc,vagy faroslemez lapot. Fesd le a kívánt színre. Erre fogod rögzíteni az irattartó karniszter fakkokat. Így stabilan állnak majd. A rögzítés lehet erős ragasztó, de ha elég vastag az alapod, akkor facsavarokat is használhatsz. Szép szabályosan dolgozz, hogy a végeredmény egyenletes, igényes legyen.

ajándék férfiaknak

Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)