Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Italos üveg kínáló férfiaknak

Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

Italos üveg kínáló férfiaknak

Nagyon jól néznek ki a képen látható kínálók, ezért nem bírtam kihagyni, hogy ne ajánljam nektek. Én ezt a technikát nem próbáltam még ki, de hogy ki fogom, az biztos.

Nézzétek a képeket, és a leírást:

Üvegvágás otthon

Tehát, a lényeg az, hogy a benzinbe áztatott zsinórt rákötöd a vágni kívánt részre, meggyújtod, megvárod míg átforrósodik, aztán a csap alá tartod. Ekkor elvileg a jelölt részen elpattan az üveg.

Mindenképpen hosszú ujjú ruhában, vastag gumikesztyűben, és védőszemüvegben állj neki az első próbának. Ha összejött, akkor csökkentheted a védőfelszerelést.

Ezzel a technikával készíthetjük el a fenti és az alsó képeken látható italkos üvegekből készült kínálót is, ami aztán stílusos ajándék a család férfitagjainak számára.

Üveg kínáló készítés

A feliratos üvegek, a kupakokkal díszített kínálók még érdekesebben lehetnek.


Jó munkát, vidám próbálkozást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.