Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Italos üveg kínáló férfiaknak

Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

Italos üveg kínáló férfiaknak

Nagyon jól néznek ki a képen látható kínálók, ezért nem bírtam kihagyni, hogy ne ajánljam nektek. Én ezt a technikát nem próbáltam még ki, de hogy ki fogom, az biztos.

Nézzétek a képeket, és a leírást:

Üvegvágás otthon

Tehát, a lényeg az, hogy a benzinbe áztatott zsinórt rákötöd a vágni kívánt részre, meggyújtod, megvárod míg átforrósodik, aztán a csap alá tartod. Ekkor elvileg a jelölt részen elpattan az üveg.

Mindenképpen hosszú ujjú ruhában, vastag gumikesztyűben, és védőszemüvegben állj neki az első próbának. Ha összejött, akkor csökkentheted a védőfelszerelést.

Ezzel a technikával készíthetjük el a fenti és az alsó képeken látható italkos üvegekből készült kínálót is, ami aztán stílusos ajándék a család férfitagjainak számára.

Üveg kínáló készítés

A feliratos üvegek, a kupakokkal díszített kínálók még érdekesebben lehetnek.


Jó munkát, vidám próbálkozást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)