Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fülhallgató tartó csipesz

Készíts ajándék kábel, fülhallgató rendezőt, amelyet könnyű zsebre vágni, és használni, így nem törik a vezeték, és nem akad bele semmibe a hosszú kábel.
Tetszik? Oszd meg!

csipesz fülhallgató tartó

Az biztos, hogy ezzel a meglepetéssel nagy örömet szerzel annak az ünnepeltnek, aki sokat használ fülhallgatót, cipeli a telefon, tablet töltőjét. Az ötletet ITT találtam.

Mire lesz szükséged: 2 db csipesz, ragasztó, díszítő ragasztószalag, vagy festék.

fülhallgató tartó készítés

Mielőtt nekiállsz elkészíteni a kis fülhallgató tartót, ellenőrizd, hogy az összecsukott csipesz nyelvek közti résen nem esik ki a jack dugó. Ha jól tartja a csipesz, akkor használhatod ezt az ajándék elkészítéséhez.

fülhallgató zsinór tartó

Fesd le, vagy ragaszd le dísz ragasztó csíkkal a csipeszek oldalait, így szebb, és igényesebb lesz az ajándékod. Használj olyan színvilágot, ami illik az ünnepelthez.

fülhallgató vezeték tartó

Ragasztópisztoly, vagy pillanatragasztó segítségével ragaszd össze a két csipeszt úgy, hogy ellenkező irányba forduljanak. Ez fontos, mert így lehet majd rendesen feltekerni rá a fülhallgatót úgy, hogy az eleje, és a vége is meg legyen tartva.

fülhallgató kábel tartó

Végül nyolcas vonalat követve tekerd fel a fülhallgatót a kis tartóra, a végeket pedig csiptesd be, íg rögzítve azokat.

kábel tartó készítés

Készen is vagy az egyszerű, praktikus, és nagyon ötletes ajándékoddal. Most csomagold be egy szép díszcsomagolásba, és már adhatod is át az ünnepeltnek a meglepit.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)