Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Festett kő képek

Ajándékozz kövekből készített képeket. Szuper ötlet, és csak a kreativitásodon múlik, hogy mit látsz bele egy egy kődarabba.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék kőképek

Szükséged lesz egy fa lapra, erős ragasztóra, festékekre, és szép, formás kövekre. Ha a falra akarod feltenni a képeket, akkor a fa lapot fúrd ki a két felső sarkán, és fűzz a lyukakba spárgát, vagy más, olyan akasztót, amelynek anyaga illik a képedhez.

Ügyelj arra, hogy a kép ne legyen túl nehéz, és hogy a ragasztó elég erős legyen ahhoz, hogy megtartsa a köveket. Ne gondolkozz bonyolult dolgokban. Sokszor a legegyszerűbb a legjobb.

Azt a néhány képet, amit megmutatok, az interneten találtam, és csak ötletadóként szolgálnak. Te más formájú köveket fogsz találni, és készíthetsz belőle katicát, rákot, gombácskákat, napocskát, kismanót, bármit, ami az eszedbe jut.

Lehet ajándék a gyerekszobába, de a témától függően akár a konyhában, nappaliban is helye lehet az alkotásodnak.

karácsonyi ajándék

ajándékok képe

karácsonyi képek

karácsonyi ajándékötletek

ajándék ötletek

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)