Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fali pohártartó bakelit lemezből

A férfiakat nem mindig egyszerű megajándékozni, ám vannak olyan alapanyagok, amelyekből kifejezetten férfias ajándékok készíthetőek.
Tetszik? Oszd meg!

bakelit pohártartó készítés

A bakelit lemezekből sokféle ajándék készíthető, és ezek megjelenése markáns, férfias. Ráadásul könnyedén elkészítheted magad is. Persze időnként kell hozzá egy egy barkácsoló eszköz is. Ilyen például ez a fali pohártartó is. Én szeretek időről időre kézbe venni egy fúrót, vagy csiszoló gépet, és ilyenkor rájövök, hogy nem is olyan nehéz használni. Te is próbáld ki, ha arra kerül a sor.

Ha el akarod készíteni ezt a pohártartót, akkor mindenképpen szükséged lesz egy kis elektromos fűrészre, és fúróra szerelhető csiszoló fejre.

Nézd lépésről lépésre:

pohártartó lépésről lépésre

1. Válaszd ki a lemezt, amellyel dolgozni fogsz. Olyat válassz, amit soha nem hallgattok. Szerintem mindig akad egy két ilyen darab.

2. Döntsd el, melyik oldala legyen látható. Ez fontos, mert a közepe, miután jól látható, dísze lesz a pohártartónak.

3. Vegyél elő egy magas falú, nagy tepsit, és forralj vizet. A vízforralóban a legideálisabb, mert ezt mindig újra tudod forralni, ha több hő kell, és hűl a víz.

4. Fogd a lemezt a bal kezedbe, a vízforralót a jobb kezedbe. Kezdd el önteni a forró vizet a tepsibe, és kezdd el belenyomni lassan a lemezt.Ahogy puhul az anyag, szép lassan egyre jobban meghajlik a lemez alja. Ha kell, önts még forró vizet a tepsibe. Addig nyomd lefelé a lemezt, amíg el nem éred azt a pontot, amíg hajlítani szeretnéd a lemezt.

5. Vedd ki a lemezt a forró vízből, tedd egy kemény felületre, majd tegyél a hajlított részre egy nagy vágódeszkát. Ezzel tudod teljesen egyenesre préselni a hajlított részt. Gyorsan dolgozz, mert a lemez hamar visszaszilárdul, ha már kivetted a vízből.

6. Ha a lemez visszaszilárdult, akkor töröld meg szárazra, és nézd meg, elégedett vagy e a hajlítással. Ha nem, kkor újra tedd vissza a forróvízbe, és formázd addig, amíg minden megfelelő lesz.

7. Rajzold meg a pohárszár vastagságához igazodva a bevágás formáját a lemez hajlított részén. Ehhez használhatsz rajz sablont, hogy pontos, szép munkát végezhess.

8. Vágd ki a felesleges részt a kis elektromos fűrésszel, majd a csiszoló fejjel dolgozd el a vágás széleit.

9. Lassú fordulatú fúróval készíts két lyukat a lemez felső, a falra simuló részén. Ezeket a lyukakat is dolgozd el a csiszoló fejjel. Ezek a lyukak lesznek azok, amelyeken át a falra tudjátok rögzíteni a pohártartót.

Nézd meg az alábbi képet. Ha kedved van, bortartóval is kombinálhatod a pohártartót.

bor, és pohártartó bakelit lemezből

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.