Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fali dekoráció férfiaknak

Készíts ajándékot a természet kincseiből. Például a csavart fűz, vagy bolond fűz ágai gyönyörű csavarokból, ívekből állnak.
Tetszik? Oszd meg!

fali dísz ajándékba

A csavart fűz hivatalos neve Salix matsudana tortuosa. Ezt azért írtam le, mert az a tapasztalatom, hogy az ország különböző területein más más néven ismerik ezt a szép fásszárú növényt, és szeretném, ha a neten könnyen megtalálnád, ha nem tudod, milyen fáról írok.

Ennek a fának az ágait tavasszal érdemes begyűjteni. Én többnyire a metszés során levágott, letört ágakat szedem össze, mert a fát nem szeretem bántani. Nos, azért ebben az időszakban kell begyűjteni a friss ágakat, mert amikor beindul a tavasz során a nedvkeringés a növényekben, akkor a kérget könnyedén le lehet húzni még a legkisebb ágakról is. Az eredmény pedig szép, világos, sok sok kanyarral, csavarral díszített ágak sora. Ezeket az ágakat használhatod fel például egy fali kép elkészítéséhez, de egy komoly fali képsorozatot is alkothatsz. (A faágakat pisztoly ragasztóval a legegyszerűbb egymáshoz illeszteni.)

ajándék nyersfa kép

Ha tetszik neked a fa natúr színe, akkor hagyd úgy a művedet, de ha más árnyalatot szeretnél, akkor a fabútorok ápolására használt színezett lakkokkal, egyebekkel le is kenheted a faágakat, hogy biztosan illeszkedjen a fali dísz a szobadekorációhoz.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)