Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Cukorkák a sörösüvegben

Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)
Tetszik? Oszd meg!

Cukorkák a sörösüvegben

Ha az ünnepelt férfi is az édességpusztítók sorába tartozik, akkor készíts neki születésnapjára, vagy egy másik személyes ünnepére saját kis édesség raktárat, amelyet aztán az íróasztalán tartva folyamatosan dézsmálhat, a megjelenése pedig határozottan férfias kivitelű.

Nos, megint a jó öreg sört rángatjuk elő. Persze vannak, akik nem isszák meg, de ebben az esetben a sörösüveg helyett használhatunk kis méretű pezsgős, vagy eredetileg bor alapú italokat tartalmazó üvegeket, esetleg a ma már sok helyen kapható, alacsony alkoholtartalmú koktél keverékek sörösüveg méretű megfelelőit.

A tároló sok esetben magához az italhoz jár a boltban. Ha ilyet vásárolunk, akkor nincs más dolgunk, mint ízlésünk szerint festeni, dekorálni. Ha nem kapunk tárolót, akkor azt két darab téglatest alakú karton dobozból magunk is elkészíthetjük szikével méretre vágva a doboz oldalait, majd összeragasztva az érintkező felületeket. (a kilós kiszerelésű cornflakes-es dobozok pont alkalmasak a célra)

Az üvegeket az ünnepelt szája íze szerint töltsük fel az ital helyett csokikkal, cukorkákkal, tegyük vissza a kupakot, és már kész is az ajándékunk.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)