Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bortartó

Ajándékozd meg saját magad által készített bortartóval a férfit, aki szereti a bort, és éppen egy személyes ünnepe közeleg.
Tetszik? Oszd meg!

asztali bortartó készítés

Ezt az ötletet itt találtam, és bár komolyabb eszközök kellenek az elkészítéséhez, mégis megmutatom, mert ha mindent beszereztél hozzá, akkor már nem nehéz elkészíteni.

Ráadásul találtam egy olyan szerszámot, amit eddig nem ismertem, és nagyon praktikusnak tartom az otthoni szerszám készletbe annak, aki szeret otthon alkotni, barkácsolni.

Szóval, mi kell hozzá: két darab rétegelt lemez lap, kettő kis zsanér hozzá illő csavarokkal. (A fa lapokat vedd meg előbb, és a csavarboltba vidd is magaddal, hogy az eladó meg tudja nézni, milyen, és mekkora csavarokat adjon.), kis fúró, koronafúró készlet fához, két darab zsinór, és persze ceruza, és vonalzó.

A képeken gyönyörűen látszanak az elkészítés lépései, így plusz magyarázatot nem is fűznék hozzá.

Amire érdemes odafigyelni: Ha még nem dolgoztál ilyen koronafúróval, akkor érdemes venni egy plusz fadarabot, amin ki tudod próbálni a vágást. Ezt a koronafúrót a fúróra tudod rögzíteni, és már 1600 Ft-ért lehet venni készletet, amit aztán sokminden máshoz is fel tudsz használni később. Pl képkeret készítéshez, stb.

koronafúró körfúró

Íme az elkészítés lépései:

asztali bortartó készítés 1

asztali bortartó készítés 2

asztali bortartó készítés 3

asztali bortartó készítés 4

asztali bortartó készítés 5

asztali bortartó készítés 6

asztali bortartó készítés 7

asztali bortartó készítés 8

asztali bortartó készítés 9

asztali bortartó készítés 10

asztali bortartó készítés 11

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Születésnapi ajándékok férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)