Születésnapi ajándék ötletek férfiaknak

A férfiak sem vetik meg az ünneplést, főleg, ha ők állnak a középpontban. A születésnap az egyik nagyon fontos alkalom számukra is.

Tetszik? Oszd meg!

A férfiak megajándékozása nem mindig egyszerű feladat. Sokan beszerzik magunknak azonnal azt, ami megtetszik nekik, vagy amire szükségük van, ezért még ... tovább

... inkább résen kell lenni. Ha ügyesen csináljuk, akkor nem hozhatnak zavarba minket. Érdemes egy kis listán gyűjteni a “megfigyeléseinket”, és így az ünnep közeledtével csemegézhetünk belőle. Ha pedig a nagyobb értékű, vagy csupán boltokban beszerezhető dolgokat már mind megvette magának, akkor talán még bátrabban gondolkodhatunk saját készítésű kiegészítőkben, esetleg praktikumokban, vagy egyszerű ékszerekben. Igyekszem a blogokban bemutatni minél több ötletet, amellyel igazi meglepetést szerezhetsz a kiszemelt férfinak. Legyen ez egy saját kézzel elkészített laptop tartó, vagy mobil töltő tok, esetleg asztali dísztárgy, vagy bármi egyéb, ami szép, és igazán személyes. Nézegesd bátran az ötleteket. Ne félj szabadjára engedni a fantáziádat, hogy akár saját ötletek alapján továbbfejleszd, átalakítsd azt, ami megragadta a figyelmedet.

Ajándék ötleteink

Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...
A motorozás a két keréken való száguldozás élménye sokakat megragad, azután ettől szabadulni már nem lehet. Ha pedig val...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.
Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Készíts a férjed, vagy barátod születésnapjára műanyag karniszterekből könyv, iratrendező sort.
Gyűjts össze sok sok sörös kupakot a párod kedvenc sör márkáiból, és használd fel ezeket a következő szülinapi ajándék elkészítéséhez.
A férfiakat nem mindig egyszerű megajándékozni, ám vannak olyan alapanyagok, amelyekből kifejezetten férfias ajándékok készíthetőek.
Néhány egyszerű kisbútort magunk is könnyedén elkészíthetünk, ha van hozzá alapanyagunk, szögek, és kalapács. Ilyen ajándék lehet egy üvegtartó falipolc is.
Fényképeket szeretnél becsempészni a párod íróasztalára, irodájába, munkahelyére? Készíts, férfias kereteket, és így biztosan sikerrel jársz.
A neten nézegetve sok sok izgalmas ötletet találunk, hogy készíthetünk egyszerű, mégis hangulatos bútordarabokat. Ilyen ez a kis tároló is.
Ha horgászik a párod, vagy édesapád, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagy örömet okozol néhány ajándék villantóval, amit magad készítettél neki.
Egy foci meccs közben a könnyen elérhető sörösdoboz igen kényelmes lehet. Nos, lepd meg a párodat egy könnyen használható pohártartóval.
Építs mini grillezőt a párodnak, amelyen focimeccs nézés közben is megpiríthatja a pillecukrot, vagy a grill sajtot.
Készíts ajándék kábel, fülhallgató rendezőt, amelyet könnyű zsebre vágni, és használni, így nem törik a vezeték, és nem akad bele semmibe a hosszú kábel.
Készíts ajándékot a természet kincseiből. Például a csavart fűz, vagy bolond fűz ágai gyönyörű csavarokból, ívekből állnak.
Ajándékozd meg saját magad által készített bortartóval a férfit, aki szereti a bort, és éppen egy személyes ünnepe közeleg.
A tabletünket is szeretjük kényelmesen használni, akár az ölünkbe tenni, vagy az asztalra, magunk elé. Ebben segít ez az ajándék ötlet.
Férfiak részére kiváló ajándékötlet lehet egy saját készítésű óra egy motorhoz, vagy egy biciklihez tartózó féktárcsából. Próbáld ki!
Szuper ajándék férfiaknak, nőknek. Talán egy ilyen tablettartóval becsalogathatod a konyhába is a párodat.
Ha olyan ajándékot készítesz, ami az egész családnak tetszik, akkor nyersz igazán, mert így nyugodtan használhatja is a boldog tulajdonos azt, amit kapott.
Ha van a férjednek kedvenc itala, akkor próbálj meg szerezni róla néhány címkét, és már neki is állhatsz a férfias ajándék elkészítéséhez:D
Ha lehet golfozni a WC-ben, és lehet Zen kertet gondozni az íróasztalon, akkor sakkozni is lehet a falon. Szuper ajándék azoknak, akik tudnak sakkozni.
Sokan szeretik, sok mindenre használható, és igazán helyes kiegészítője lehet egy szobának ez a kis ülőpárna.
Ajándékozz kövekből készített képeket. Szuper ötlet, és csak a kreativitásodon múlik, hogy mit látsz bele egy egy kődarabba.
Készíts ajándékba udvari zuhanyt PVC csövekből. A nagy melegben kerti munka közben, vagy csak úgy jól esik átsétálni egy hideg zuhany alatt.
Készíts a párodnak hangszertartó állványt PVC csövekből, és többé nem kell kerülgetned a folyton más más helyekre pakolt darabokat.
Nagy Ho ho ho horgász a párod? Készíts neki horgászbot tartót PVC csövekből. Ennek az ajándéknak biztosan örülni fog.
Ez egy igazán fiús ajándék. Focizni szinte minden XY kromoszómás egyed szeret. Készíts ajándékba foci kaput a család férfi tagjainak.
Készíts ajándékba nyakkendőtartót! Sőt, ez a rendszerező, tartó nem csak a nyakkendők tárolására, hanem övek, kendők felakasztására is alkalmas.
Késztíts PVC csövekből kiegészítő kisbútort ajándékba. Ez lehet egy bortartó, vagy polc, esetleg cipő, vagy törölköző tartó.
Készíts vendég - kő könyvet a barátaidnak, rokonaidnak. Ajándékozd meg őket, hogy aztán mindenki más is megajándékozhassa őket.
A fénykép, és fényképtartó ajándékként soha nem lehet elcsépelt, hiszen az élményeink, emlékeink köszönnek vissza ránk.
A vízparton sok ágat, gyökér darabot találunk, amelyek érdekes formái megmozgatják a képzeletünket. Használjuk ki ezt.
A férfiak is szeretik az ékszereket, de sokkal kisebb a választék számukra, mint a nők részére. Megfelelő anyagból azonban Te is készíthetsz férfias ékszereket.
Néha pár perc is elég ahhoz, hogy egy érdekes, és hasznos ajándékot elkészítsünk. Most is egy ilyen egyszerű alkotásról olvashatsz.
A férfiaknak nem könnyű meglepetést okozni, ha ajándékozásról van szó. Ők sokszor azonnal megveszik maguknak, ha szükségük van valamire.
Hajlíts a párodnak saját lágy tojás tartót. Ezzel akár kedvet csinálhatsz az egészségesebb reggelihez, de mindenképpen örömet okozol azzal, hogy személyesen neki készítetted.
Ha szereted a természetet, és véded, akkor biztos érdekelnek az újrahasznosítható megoldások. Most megismerkedhetsz eggyel.
A férfiak szeretik, ha a dolgozó szobájuk, vagy a hobbi szobájuk olyan tárgyakkal van berendezve, amelyek az ő ízlésüknek megfelelőek.
A bakelit lemezekből nagyon érdekes, egyedi ajándékokat készíthetünk a férfiaknak, akik körül vesznek bennünket.
Készíts ajándékba társasjátékot, amit kisebbek, és nagyobban is szívesen játszanak. Mi lehet ez? Például egy amőba játék.
Készíts ékszert a párodnak, apának, fiútestvérednek. Anyacsavarok felhasználásával szép, és egyedi ékszerrel ajándékozhatod meg férfi rokonaidat, ismerőseidet.
Farmerből szinte minden családban akad pár darab, amit már kinőtt a gyerek, vagy elhasználódott, de “még jó lesz valamire”.
Olvasni csodás dolog, mégis, minden háztartásban van egy könyv, amit soha senki nem vesz elő, egy könyv, ami elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne néhány személyes apróság.
Kedves, és személyes ajándék lehet egy könyvtámasz, ami a párodnak készül kifejezetten az ő érdeklődési körére építve a díszítést.
Készíts távirányító tartót a párodnak. Ha ez sikerül, akkor lehet tovább ötletelni. Mini hűtő a fotel alá, popcorn tartó a másik karfára:))
Hol tartja a párod a szerszámait? A fiókba dobálva, vagy egy dobozban van minden összeszórva? Ha igen, akkor a legjobb ajándék számára egy szerszám tároló.
Ajándékozd meg partnered egy saját készítésű tokkal, amely egyszerre védi imádott kütyüjét, és ettől kezdve állandóan emlékezteti rá, hogy Te is ott vagy:)
A régi bakelit lemezekből rengeteg féle ajándékot készíthetünk. Vághatjuk, olvaszthatjuk, formálhatjuk.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!