Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virágoskert a dunsztosüvegben

Mini kiskert saját kezűleg. Mi lehet édesebb, és eredetibb ötlet, ajándék egy nőnek, mint élő virágocskákból saját kertet készíteni neki.
Tetszik? Oszd meg!

üvegbe zárt kert

A mini kert lehet egy kis sziklakert, vagy éppen egy emlék helyszín megjelenítése egykét apró tárgy elhelyezésével. Ültethetsz egy szál virágzó tavaszi növénykét, vagy mini fűszerkertet.

Mire kell ügyelni:

Az üveg aljára mindig tegyél vízfelszívó réteget. Ez lehet apró kavics, vagy homok. Erre tegyed a földet, amibe a növénykéket ülteted.

A levegőzésre is gondolj az üveg tetejét sok apró lyukkal lásd el.

Az öntözést ne vidd túlzásba, mert a növények többnyire nem szeretnek vízben állni. A páratartalommal, és a hőmérséklettel nem lesz gond, mert az üveg, mint az üvegház, úgy működik.

Ne tedd erős napsütéses helyre, mert az üveg felmelegíti a levegőt, és megfőzöd a növényt.

A többi a fantáziádra van bízva. Néhány ötletadó képet gyűjtöttem össze neked:

orchidea ajándékba

mini kert ajándékba

futó növény ajándékba

minikert ajándékba

vörös virág ajándékba

minierdő ajándékba

vidám kert ajándékba

tulipán ajándékba

üvegkert ajándékba

üveg ajándékba

mini ajándék

tengeri ajándékba

mini üvegház

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.